enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2435
EURO
35,0065
ALTIN
2.440,36
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Digitürk Kampanyası

Digitürk Kampanyası
05.10.2016
140
A+
A-

Digitürk ile harika zaman geçirebileceğiniz bir deneyime ilk adımı atabilirsiniz. Birbirinden güzel kampanyalar Digitürk’ün sitesi ile evlerinize geliyor. Harika imkânlardan yararlanıp muhteşem deneyimler yaşayabileceğiniz bu fırsatı kaçırmanız halinde bir tekrarının olmayacağını bilmenizde fayda olacaktır. Digitürk tarafından size özel olarak sunulan kampanyalara internet sitesi üzerinden ulaşabilmeniz mümkün olacak. Digitürk’ün sitesine girer girmez sizi birden fazla kampanya ve fırsat karşılayacak. 20 farklı kampanyadan dilediğinizi seçenek harika fırsatları değerlendirebilir, özellikle sezon öncesi lig tv paketlerine çok uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Lig Tv taraftar paketi ile BJK, FB ve GS’dan birinin tüm maçlarını ayda yalnızca 39,99 TL’ye izleyebileceksiniz. Sezon açılışına özel lig tv, yıl sonuna kadar 39,99 TL, Digitürk Lig Tv Şampiyonlar paketi 5 takımın tüm maçları 39,99 TL, Süper Paket + Limitsiz internet 59,90 TL, Spor keyfi ile limitsiz internet, sadece internet fiyatına hem digitürk hem internet paketi 59,99 TL, Digitürk HD Giriş Paketi, İzlediğiniz ne varsa yanoda’da yarı fiyatına kampanyası, Doyasıya film keyfi Digitürk’te, Film ve Dizi keyfi bir arada, Süper indirim süper pakette kampanyası, Bu kampanyadan kesin elektrik alacaksınız, En popüler diziler Digitürk Dizi paketinde, Film keyfi Digitürk ile yaşanır, Lig Tv’de bol gollü sezon, hesaplı internet kampanyası, Film paketine üye olana 6 ay plus üyeliği bedava, Bu ay faturanız Digitürk’ten, Digitürk Belgesel Paketi ve Digitürk Film paketi gibi kampanyalar sizi bekliyor olacak.

Türkiye’nin en önemli yayıncı kuruluşu olarak kabul edilen ve dünyanın da en önemli dijital yayıncılık ağlarından birisi olan digitürk ile muhteşem bir teknoloji evlerinize gelecek. 250’nin üzerinde yar alan kanal listesinde tam 70 ve üzeri HD kanal sizi bekliyor olacak. Bunun yanı sıra 4K diye tabir edilen UHD ile 3D kanalları da digitürk ile izleyebileceksiniz. Mezzo, VH1, Cartoon Network, Disney XD, National Geographic Channel, National Geographic Wild gibi yabancı kaynaklı tematik kanalların yanı sıra yerel ve ulusal kanalları da takip edebilme şansını yakalayacaksınız. Digitürk ile size sunular hizmetler arasında yer alan Lig Tv paketinde İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1, Brezilya Serie A, Rusya Premier Ligi Euroleague ve Basketbol Süper Ligi gibi dünyanın en heyecanlı spor organizasyonunu evlerinize taşınacak. Hemen  Digitürk bayilerine veya Digitürk doğrudan satış kanalına gelerek harika fırsatları değerlendirme şansına sahip olabilirsiniz.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.