enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Dönmez’den Tepecik’e tatlı sürpriz

Dönmez’den Tepecik’e tatlı sürpriz
06.03.2017
116
A+
A-

İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kuruyu üyesi, Arnavutköy Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ve Süper Amatör lig Takımlarından Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Büyükçekmece Tepecikspor’un sabah idmanına gelerek takıma tatlı ziyafeti çekti.

Pazar günü İstanbulspor ile oynanacak olan maç öncesi Büyükçekmece Tepecikspor’a moral vermek için takıma Tatlı ikramında bulunan Vedat Dönmez’in bu yaklaşımı Büyükçekmece Tepecikspor Kulüp başkanı Osman Eyüboğlu, Başkan Yardımcısı Temel Eyüboğlu, Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Teknik direktör Alaattin Çiçek, Teknik kadro ve futbolcular tarafından takdirle karşılandı.

İdmanı izleyen ve ardından oyunculara tatlı ikramında bulunan Vedat dönmez, yeşil-beyazlı oyunculara Pazar günü oynanacak olan İstanbulspor maçında başarı dileklerini paylaştı. Bu ziyaretinden ve tatlı ikramından dolayı Vedat Dönmez’e teşekkür eden Büyükçekmece Tepecikspor yönetimi, Vedat Dönmez’in bu jestinin takıma İstanbulspor maçı öncesi büyük bir moral olduğunu söyledi. Başkan Vedat Dönmez ise, Büyükçekmece Tepecikspor’un ligde kalacağına adı gibi emin olduğunu, takımın İstanbulspor maçı öncesi moralinin iyi olduğunu gözlemlediğini söyledi.

Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez de ziyaret ve tatlı ikramının ardından gazetemize yaptığı açıklamada B.Çekmece Tepecikspor’un Silivrispor ve Çatalcaspor’la birlikte bölgenin gurur kaynakları olduğunu belirtti. Dönmez “B.Çekmece Tepecikspor olsun, Silivripor olsun, Çatalcaspor olsun bunların hepsiyle gurur duyuyorum. Hepsi inşallah iyi yerlere gelirler. Açıkçası Silivrispor ve Çatalcaspor için neden 2.Lig olmasın diye düşünüyorum. B.Çekmece Tepecikspor da bu sene kesinlikle düşmeyecek diye inanıyorum. Kendi kanaatimce inşallah daha üst ligleri de görürüz. İleride Fenerbahçe’nin, Beşiktaş’ın, Galatasaray’ın rakibi olurlar. Bizim de bölge olarak bunların altyapısı olmamız lazım. Onları kıskanmayacağız aksine gurur duyacağız. Maddi gücü olmayan manevi destek olmalı.” şeklinde konuştu. – istanbulamator.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.