enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,7665
ALTIN
2.507,79
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Düşmez Çatalca’yı istedi

Düşmez Çatalca’yı istedi
25.08.2015
103
A+
A-

“SAĞLIK PARAYLA ÖLÇÜLEMEYECEK BİR İŞ”

Göreve geldiklerinde sağlığa büyük önem verdiklerini, sağlığın parayla ölçülemeyecek kadar büyük bir hizmet olduğunu kaydeden Düşmez “Sahalarda ayağı kırılmış, dili kaçmış topçum oldu. Sizlerin de amatör spor kulüpleri olarak ne kadar imkanlarınızın olduğunu biliyorum. Gelir gelmez üstüne düştük. Sağlık parayla ölçülemeyecek bir iş.

“50 LİRA AŞAĞI ÇEKTİK”

Transfer bedellerine 2 yıl zam yapmadık, son yılımızda da 50 Lira aşağı çektik. Bu da enflasyon göz önüne getirildiğinde önemli bir katkı. Amatörlere ufak da olsa bir katkı sağladık. Çoklar azdan  doğar.” dedi.

1. VE 3.BÖLGEYE İRTİBAT BÜROSU

Daha önce Silivri’de lisans işlemlerinin yapılması için büro açıldığını ancak yürümediğini ifade eden Düşmez amaçlarının hem 1. Bölgede hem de 3.Bölgede irtibat bürosu kurarak hizmeti kulüplerin ayağına yeniden getirmek olduğunu söyledi. Düşmez “Daha önce Silivri’de açıldı, yürümedi. Orada biz de bir şeyler yapmak istiyoruz. Öncelikle 1. ve 3.Bölgede irtibat bürosu açmayı düşünüyoruz. Genel müdürlükten 5 saha sözü aldık. Sahaları öyle ilçelere yapacağız ki ihtiyaçlara cevap versin.


UÇAR: ÇÖZÜM YEREL YÖNETİMLER

Toplantıda söz alan Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar da kulüplerin kurumsal bir kimliğe kavuşamadığını, kişilere bağımlı olarak yaşadığını söyledi. Uçar “Kurumsal bir yapımız yok. Çatalca’da 21 tane fabrika yok mudur? Her fabrika bir kulübe sponsor olsa olay kendiliğinden çözülür. Kulüplere uygun ödeme koşullarında servis aracı sağlanarak hem ulaşım sorunu çözülür hem de bu araçlar fabrikalara da servis yaparak kendi parasını çıkarır. Belediye başkanlarının ve kaymakamların da rolü burada çok önemli. Bizler burada başkanlık mı, malzemecilik mi, hocalık mı ne yaptığımızı biz de bilmiyoruz. Yerel yönetimler bu sorunların içine girecek. Başka yolu yok. Araban olduğu zaman belediyenin kapısına gitmezsin. Belediye başkanı için de bu zor bir olay değil. Bunun  dışında çözüm yok.” ifadesini kullandı.

SELÇUK ÇOLAK’A TEŞEKKÜR

Bu arada hem Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe hem de İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, Çatalca Köfte Salonu sahibi Selçuk Çolak’a ikramları ve ev sahipliği için teşekkür etti.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.