enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5271
EURO
34,8673
ALTIN
2.484,76
BIST
9.534,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

‘Edirnespor’u yenmek için oynayacağız’

‘Edirnespor’u yenmek için oynayacağız’
21.01.2017
96
A+
A-

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta mücadele eden temsilcimiz Çorluspor1947nin teknik direktörü Erdal İşkar Bilecik deplasmanında alınan 3 puanın ardından önce ki gün takım idman yaparken gazetemize bazı açıklamalarda bulundu.

Bölgesel Amatör Liginin ikinci yarısına galibiyetle başlayan sarı kırmızılı temsilcimiz ligde şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı. Bilecik deplasmanında Bozüyük Vitra Sporu 2-0 yenen temsilcimizin teknik direktörü Erdal İşkar bu galibiyeti devre arasında ki kamp dönemini iyi bir şekilde yapmalarına bağladı.

Kamp Dönemimizi Çok İyi Geçirdik
Erdal İşkar, Ligin devre arasında Antalyada çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu güzel kamp döneminin meyvelerini de şimdi topluyoruz. Oyuncularım kampta çok özverili bir şekilde ligin ikinci yarısına hazırlandı ve nihayetinde de Vitra Spor gibi zor bir deplasmanı galibiyetle kapadık dedi.

İkinci Yarıya İyi Başlamak İstiyorduk
Erdal İşkar, Ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyorduk, 1 aylık kamp dönemini çok güzeldi, kondisyon ve fizik açısından iyi bir kamp dönemi geçirdik. İkinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk, burada elimizden kaçırdığımız Vitra Sporu kendi sahasında mağlup ettik. Vitra maçında rakipten daha iyi mücadele ettik, onlardan daha üstündük ve nihayetinde de kazandık. Ama tabi 1 galibiyetle hiç bir şey hallolmuyor şimdi önümüzde bir Edirne Spor maçı var, bu maçı da aldığımız da Vitra Spor galibiyeti daha da anlamlı olacak dedi.

Edirne Maçına Odaklandık
Vitra maçını unuttuklarını Edirne maçına odaklandıklarını belirten İşkar, Ne olursa olsun bizim bu hafta kesinlikle kazanmamız lazım, zaten Çorluspor 1947 sahaya çıkarken her zaman kazanmak için çıkar bu hafta da bunu yapacağız. Antrenmanlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz, iyi hazırlanıyoruz, oyuncularım çok moralli inşallah Edirne maçını da alacağız dedi.

Fizik Bakımından Çok İyi Derecedeyiz
Fizik ve kalite olarak çok iyi olduklarının altını çizen İşkar, Şu anda oyuncularım mental açıdan, fizik bakımından çok iyi derecede. Kış döneminde ki soğuk hava şartları ve olumsuz saha şartları takımımızı az da olsa etkiliyor ama tabi dediğim gibi oyuncularım fizik bakımından çok iyi dedi.

Takım Halinde İyi Savunma Yapıyoruz
Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta en az gol yiyen takım olma unvanını elinde bulunduran Çorluspor 1947 teknik direktörü İşkar bu durumu takım savunmasına bağladı. İşkar, Savunmamız iyi, kalecilerimiz iyi ama en önemlisi biz çok iyi takım halinde avunma yapıyoruz. En az gol yiyen takımlardan biriyiz, bu arada gol sayımızı da arttırmaya başladık, Vitra deplasmanında 2 gol attık inşallah bunda sonra gol sayılarımızda da yükselme olacak dedi.

Forvet Transferimiz Olacak
Takıma yeni bir forvet almayı planladıklarını belirten İşkar, Bu hafta içinde takıma yeni bir forvet almak istiyoruz, inşallah bu yeni transferimizi Edirne Spor maçına yetiştireceğiz. Görüştüğümüz bir kaç oyuncu var inşallah bu hafta sonuna kadar bu transferi de tamamlayacağız dedi.

Hedefe Ulaşmak İçin Mutlak Kazanmalıyız
Son olarak bu hafta oynanılacak Edirne Spor maçına değinen İşkar, Edirne Spor bir çıkış arıyor, ilk maçımızı biliyorsunuz Edirnede oynadık maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Yani bizim bir hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak için Edirne Spor maçını kazanmamız gerekiyor, Takımıma çok güveniyorum, performans açısından çok iyi durumdayız dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.