enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5236
EURO
34,9082
ALTIN
2.422,62
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Efsane Stat Tarihe Karıştı

Efsane Stat Tarihe Karıştı
14.01.2016
133
A+
A-

Yaklaşık olarak 46 yıllık tarihe sahip olan Avcılar Stadı tarihe karıştı. Bugün, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden gelen yıkım ekiplerinin gün boyu süren yıkım çalışmaları sonrasında stat tarihin tozlu sayfalarına karıştı.

Yıllarca amatör kümeye ev sahipliği yapan Avcılar Stadı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri doğrultusunda altının aktarma istasyonu, üstünün de meydana dönüştürüleceği kaydedildi. Yıkım çalışmaları çerçevesinde Cuma gününe kadar da tribünlerin altındaki yazıhanelerle birlikte Avcılar Belediyespor lokalinin de yıkılacağı belirtildi.
Avcılar Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Yunus Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkımın yaklaşık olarak 1 yıldan beri gündemde olduğunu, yıkımın 15 gün önce de tebliğ edildiğini söyledi. Yıldırım “Tabi ki ne olursa olsun üzüntülüyüz. Ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin verdiğimiz projeyi değerlendirdiği için de bir yandan mutluyum. Ambarlı sahilinde içinde futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahaları, yürüyüş alanları ve tenis kortunun bulunduğu bir proje sunduk. Gelip keşif de yaptılar. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki günlerde gelip çalışmalara başlayacaklar.” dedi.

AVCILAR 1 AVCILAR 2 AVCILAR 3

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.