enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4010
EURO
34,7961
ALTIN
2.435,13
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Fenerbahçe Silivri Şubesi’nden açıklama

Fenerbahçe Silivri Şubesi’nden açıklama
05.06.2018
175
A+
A-

Fenerbahçe Silivri Şubesi Yönetim Kurulu, Ali Koç’un kulübün 37. Başkanı seçildiği genel kurul üzerine yazılı bir açıklamada bulundu.

Silivri Şubesi’nin seçim ve görev değişikliği sürecine ilişkin değerlendirmesi aynen şu şekildedir: “2-3 Haziran 2018 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü’nün seçimli genel kurulu, dünya spor tarihinde eşine az rastlanan bir katılımla gerçekleştirilmiş ve Sayın Ali Koç 37. Başkanımız olmuştur, sonsuz başarılar dileriz.

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından bazı kendini bilmez kişiler gerek Fenerbahçe Silivri Şubesi Yönetimi’ni ve gerekse kendisi de Fenerbahçe Genel Kurul Üyesi olan Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’ı hedef alan sosyal medya paylaşımları olmuştur.

Kulübün tüzüğü gereği şubemizin 7 yönetim kurulu ve 2 delegenin oy hakkı vardır. Ayrıca Silivri’ de 54 Genel Kurul Üyesi kendileri temsil etme hakkına sahiptir.

Fenerbahçe Silivri Şubesi’ni temsilen oy kullananlar tamamen hür iradeleri hiçbir baskı, telkin, grup kararı, hatta hangi adaya oy kullanmak eğiliminde olduklarını sormaktan bile imtina eden bir yönetime sahiptir ve bu demokratik hakka saygı göstermiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübünün oy kullanma hakkına sahip iki delegeden biri kulüp temsilci üyesi ve çalışanı Berk Uçmak Bey’dir. Tüzüğümüze göre şube olmak için 201 üye sayısına ihtiyaç vardır.

Gerek Fenerbahçe Üniversitesi’nin Silivri’de kurulması, gerek yönetimlerimizin kulüp ile son derece iyi olan ilişkileri neticesinde kulüp yönetim kurulu kararı ile şube olma hakkı verilmiştir.

Akabinde Orhan Öpçin’nin Şube Başkanlığı’nda mevcut yönetici, üyelerimiz ve Belediye Başkanımız’ın destekleriyle 201 sayısına ulaşmak için seferberlik ilan edilmiştir. İşte bu süreçte Sayın Berk Bey İstanbul’dan Silivri’mize gelerek bütün mesaisini Silivri Şube için Orhan Başkan’la beraber sarf etmişlerdir.

Yeni yönetim kurulumuzca delege olarak Kurucu Başkanımız Sayın Mesut Söylet ve şube olarak tecelli ettiğimiz Sayın Orhan Öpçin’e teklif edilmiştir. Orhan Başkan’ımız isteği ve Yönetim Kurulu onayı ile Berk Bey’in emeklerinin takdiri adına aday gösterilmiş, geçtiğimiz Nisan ayında yapılan kongrede üyeleri oyları ile seçilmiştir.

32.000 delegenin olduğu bir spor kulübünde; bu bir delege insanları neden bu kadar rahatsız ettiğini anlamakta zordur. Orhan Başkan kendi hakkını bu arkadaşımıza vermiştir, olay bundan ibarettir.

3 yıl önce kurulan Silivri Şubemiz de ilk günden beri üniversite çalışmaları tam hızıyla devam etmektedir ve farklı takım taraftarları bile üniversite hatırına şubemize her türlü desteği verirken, Fenerbahçeli olduğunu bildiğimiz ama bunu üyelikle taçlandırmamış kişilerin bizleri eleştirmesi ya da karalaması kabul edilemez.

Şubemiz olarak gerek yapılan üye aidatları, gerek diğer faaliyetlerle kulübümüze 600.000 TL civarında gelir sağlamış, kulübümüzden 1 kuruş bile talep etmemiştir.

Son olarak bizlerin meftun olduğu şey Fenerbahçe Spor Kulübü armasıdır. Başkanlık makamı her zaman başımızın üstündedir. Hiçbir başkanımıza bugün veya dün kötü söz söylemeyiz, söyletmeyiz. Yeni Başkanımız Sayın Ali Koç Bey’ in gösterdiği her yıl 5 – 10 bin arası üyeyi kulübümüze kazandırmak için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz.”

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.