enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5987
EURO
34,8108
ALTIN
2.496,49
BIST
9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gökçe: ‘Önce dostluk sonra Çatalcaspor kazansın’

Gökçe: ‘Önce dostluk sonra Çatalcaspor kazansın’
28.03.2017
108
A+
A-

Silivri derbisi öncesi Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’den açıklama geldi. Gökçe, Çatalcaspor’un kuruluşunun 75. yıldönümünde hedeflerinin 2.Lige yükselmek olduğunu belirterek camia olarak buna hazır olduklarını söyledi.

Gökçe Çarşamba günü Silivrispor’la kendi sahalarında oynayacakları maçın da her şeyden önce dostluk içinde geçeceğini ifade ederek “Sezon başından bu yana oynadığımız bazı karşılaşmalarda aldığımız şanssız puan kayıpları ile şu anda istediğimiz noktada değiliz. Ama Play Off şansımız sürüyor. Grubumuzda Play Off oynama şansı olan 8-9 takım arasında yer alıyoruz. 2.Lig sevincini yaşamak istiyoruz. Kalan karşılaşmaların zorlu geçeceğini biliyoruz ama biz her karşılaşmamızı alırsak Play Off oynama şansımız

Silivrispor’la oynayacakları maç öncesi dostluk temennilerinde bulunan Gökçe sözlerine şöyle devam etti “Bölgenin iki köklü kulübü arasında oynanacak olan bir karşılaşmada iki takım da kendilerine yakışır bir mücadele sergileyeceklerdir. İki takım arasında iyi bir dostluk var. Bu dostluğun bozulmadan devam etmesi en büyük temennimiz ve bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Silivrispor kazanmak istiyor, biz de sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnşallah şans bizden yana olur ve sahadan üç puanla ayrılırız.”

Ligin ilk yarısında Silivri Stadı’nda oynanan maçı hatırlatan Gökçe “Ligin ilk yarısında oynadığımız karşılaşmada Çatalcaspor olarak, deplasmanda değil, kendi evimizde maça çıkıyor gibi olduysa, Çarşamba günü Çatalca Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada da aynı şekilde Silivrispor camiası ve taraftarı için geçerli. Hiçbir kısıtlama olmadan onları da Çatalca sahasında misafir edeceğiz. İki takım camiası da dostça, kardeşçe maçı birlikte seyredeceklerine inanıyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.