enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sanat Güneşi Büyükçekmece’de Anıldı

Sanat Güneşi Büyükçekmece’de Anıldı
15.12.2015
111
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneğinin düzenlemiş olduğu “İstanbul Beyefendisi Zeki Müren ve İstanbul Şarkıları” konseri Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Sunuculuğunu Seçil Süslü’nün yaptığı Cengizhan Sönmez şefliğinde gerçekleşen konserde konuk sanatçı olarak katılan Mine Geçili izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Akgün, merdivende konser dinledi

Sanat güneşi Zeki Müren’i doğum gününde Büyükçekmece’de anıldı. Büyükçekmece Belediyesi Musiki Derneği’ni anma gecesine katılan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yoğunluktan dolayı yer bulamayınca konseri merdivenlere oturarak dinledi. Konser sonrasında sahneye gelen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu gece kültür ve sanat kenti Büyükçekmece’de Zeki Müren gibi hiç sönmeyecek sanat güneşimizi anmanın gururunu ve burukluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı gecede, Zeki Müren’in o unutulmayan eserlerini seslendirerek bize bu güzel geceyi yaşatan konuk sanatçılarımıza da Büyükçekmece ailem adına teşekkür ederim” dedi.

“İnanılmaz güzel bir geceydi”

Cengizhan Sönmez, Seçil Süslü ve Mine Geçili’ye teşekkür plaketi takdim eden Başkan Akgün, “İnanılmaz güzel bir gece yaşattınız. Sanat güneşi Zeki Müren’i doğum gününde bir kez daha anarken, onun o unutulmaz eserlerini bizlere tekrardan dinlettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Merhum Zeki Müren’e de bu vesileyle bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsın” ifadesini kullandı.

001 002 005

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.