enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5569
EURO
35,0018
ALTIN
2.428,25
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GÜRİZ, “ELİ BOŞ DÖNMEK İSTEMİYORUZ”

GÜRİZ, “ELİ BOŞ DÖNMEK İSTEMİYORUZ”
23.02.2021
120
A+
A-

Silivrispor Teknik Direktörü Sertan Güriz, Sultanbeyli Belediye ile perşembe günü oynayacakları kritik maç öncesi yaptığı açıklamada maçtan eli boş dönmek istemediklerini söyledi.

Maçın Sultanbeyli Belediye açısından da kırılma noktası olduğunu hatırlatan Güriz, galibiyet için sahaya çıkacaklarını, kazanamıyorlarsa da kaybetmek için mücadele edeceklerini  söyledi. Güriz “İlk haftalarımız hep zor takımlarlaydı. Bu zorlu süreci iyi atlattığımızı düşünüyorum. Sultanbeyli maçı özellikle onlar için kırılma maçı. Altı  puanlık bir maç. Kazanmak istiyoruz. En kötü oradan eli boş dönmek istemiyoruz daha doğrusu. İyi bir çıkışımız var.  Bunu devam ettirip aşağılara bakmadan yukarılara çıkmak istiyoruz.” dedi. Ligdeki ilk hedeflerinin alt sıralardan uzaklaşmak olduğunu dile getiren Güriz “Şu an için bulunduğumuz yerden kurtulmak istiyoruz. Yukarısı gibi bir hedefimiz yok. Play Off’la aramızda 12 puan fark var ama alabildiğimiz kadar puan toplayıp çıkabildiğimiz kadar yukarı çıkmak istiyoruz. Sonrası ne olur bilemem.” dedi.

Kaynak: İskender Kordu

REKLAM ALANI