enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kasaba her zamanki gibi mükemmel

Kasaba her zamanki gibi mükemmel
26.06.2018
135
A+
A-

Silivrispor’un resmi taraftar grubu olan Kasaba Genç Taraftarlar Derneği gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurula katılarak kulüplerine sahip çıktılar.

Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Silivrispor’da tek liste ile girilen seçimde Akgün Duru ve yönetimi görev alırken Kasaba Taraftarlar Grubu da kongreye katılım sağlayarak kulüplerine sahip çıktı. Kongre sonrasında bir açıklamada bulunan Dernek Başkanı İrfan Bozdağ; “Umuyoruz ki geçmiş dönem yapılan hatalardan dersler alınmıştır. Yeni sezon herkese hayırlı olsun. Zor bir lig bizi bekliyor, biz bu zorlu ligin yani 3. Ligin gediklisi olmuş bir kulübüz ve her zorluğunu çok iyi biliyoruz. Gerçekleştirilen olağan genel kurulda tek liste ile seçimden çıkan Akgün Duru ve yönetimini gönülden tebrik ediyoruz. Başta da belirttiğimiz gibi umuyoruz ki geçmişten dersler çıkarılmıştır ve aynı hatalar tekrarlanmaz. Bir tane Silivri ve Silivrispor var. Yeni yönetim kurulu ve sezon herkes için hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Engin AKIN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.