enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KAZADA İKİ KOLUNU KAYBEDEN BELEDİYE BAŞKANI BOĞAZ’I YÜZEREK GEÇTİ

KAZADA İKİ KOLUNU KAYBEDEN BELEDİYE BAŞKANI BOĞAZ’I YÜZEREK GEÇTİ
22.08.2022
103
A+
A-

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 34. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na katıldı, İstanbul Boğazı’nı yüzerek geçti. Yarışmanın ardından ise Hançerli, “Boğazı bir kez daha geçtiğim için çok mutlu ve gururluyum” dedi.

18 yaşında geçirdiği kaza nedeniyle iki kolunu kaybeden ve Türkiye’nin ilk engelli başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 55 ülkeden 2 bin 465 yüzücünün yarıştığı ve dünyada Asya’dan Avrupa’ya yapılan tek yüzme yarışı olan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na katıldı, Boğaz’ı yüzerek geçti.

“Çok mutlu ve gururluyum”

Bu yıl ikinci kez yarışmaya katılan Turan Hançerli;“Çok önemli bu yarışta binlerce insanla Anadolu’dan Avrupa’ya bu defa köprü ile tekne ile değilde yüzerek geçtik. Tabi mutluluk verici keyif verici. Dalga veya hava değişiyor, akıntı değişiyor. Akıntıyla ve dalgalarla boğuşarak Kuruçeşme’de buluştuk. Her sene değişik bir suyla karşılaşıyoruz. Bu yarışmanın da boğaz geçişinde en önemli özelliği galiba bu. Her yıl hatta her saatte akıntı farklılık gösteriyor, değişiklik gösteriyor. Çok mutlu ve gururluyum ” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.