enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5604
EURO
34,9941
ALTIN
2.423,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MİMARSİNANSPOR DİRENEMEDİ: 1-4

MİMARSİNANSPOR DİRENEMEDİ: 1-4
25.08.2015
103
A+
A-
 İlk yarısı büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada konuk ekibe galibiyeti getiren goller ikinci yarıda geldi. İlk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 biten maçın ikinci yarısında İzzettin maça ağırlığını koyarak farka koştu.
Kırmızı kartların havada uçuştuğu maçı iki takım da 10’ar kişi tamamlamak zorunda kaldı.
 Silivri Ortaköy Stadı’nda oynanan maça iki takım da oldukça tempolu başladı. Özellikle ortasahada zevkli ikili mücadelelerin ve top kapma savaşının yaşandığı maçta ilk gol konuk İzzettin’den geldi. Kırmızı siyahlılar 10. dakikada Abdullah Yılmaz’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra tempo hiç düşmedi. Silivri Mimarsinan da golü yedikten sonra beraberlik golü için oldukça istekli bir oyun ortaya koydu. Ev sahibi ekip 38. dakikada Salih’in golüyle ilk yarının skorunu belirledi: 1-1. İkinci yarıda ilk bölümdeki oyununu ikinci yarıya da taşıyan İzzettin galibiyet için agresif bir oyun ortaya koymaya devam etti.
 
 Konuk ekibin golleri de arka arkaya gelmeye başladı. 48. dakikada Cansın’ın golüyle öne geçen kırmızı siyahlılar 61. ve 72. dakikalarda Burhan’la iki gol daha bulunca maç koptu: 1-4. Kalan sürede tansiyon yükseldi. 82. dakikada İzzettin’den Cansın, S.Mimarsinan’dan da Tanju karşılıklı olarak kırmızı kartla oyundan atıldı. Kalan sürede başka gol olmayınca İzzettin bu sezonki ilk galibiyetiyle evine döndü.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.