enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3396
EURO
35,1060
ALTIN
2.238,79
BIST
8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Gök Gürültülü
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MUHTEŞEM ÇATALCA: 2-1

MUHTEŞEM ÇATALCA: 2-1
26.02.2018
141
A+
A-

TFF 3.Lig 1.Grupta ikinci yarının flaş takımı Çatalcaspor, zirve hesapları yapan Düzcespor’a top göstermediği maçta sahadan 2-1 galip ayrılarak mükemmele yakın bir futbolla kazandı.

Çatalca Stadı’nda yoğun yağışa rağmen dolu tribünler önünde Düzce’ye adeta futbol dersi veren temsilcimiz hem defansif hem de ofansif anlamda futbolun bütün doğrularını yerine getirerek 3 puanı sonuna kadar hak etti. Ligin ikinci yarısında Kadir Akbulut yönetiminde çok farklı bir kimlikle sahada adeta savaşan Çatalcaspor 90 dakikasını domine ettiği güçlü rakibi önünde futboluyla da taraftarlarını mest etti. Sarı Kırmızılı taraftarlar maçtan sonra tribünleri uzun süre terketmeyerek takımları lehine tezahürat yaptı.

 Sarı Kırmızılı oyuncular da maçın son düdüğüyle birlikte tribünleri dolaşarak galibiyet coşkusunu onlarla birlikte paylaştı. Maç sonrası sahada başlayan sevinç dalgası soyunma odasında da devam etti.

Karşılaşmaya ilk düdükle birlikte etkili başlayan temsilcimiz ortasahayı ele geçirerek oyunu Düzce yarısahasına yıktı. Her iki kanadı da mükemmel kullanan Çatalcaspor merkezden de baskı yaparak Düzcespor’u kendi sahasına mahkum etti. Mücadeleye tam saha baskıyla başlayan ev sahibi ekip 8. Dakikada Arda Yılmaztürk’ün golüyle 1-0 öne geçti.

Golden sonra rakibinin toparlanmasına izin vermeyen Çatalcaspor rakibine özellikle ikinci bölgede büyük bir üstünlük kurarak hem kendi sahasından organize bir şekilde çıkmasını engelledi hem de savunmaya yaptığı baskıyla rakibinin geriden de oyun kurmasına izin vermedi. Ev sahibi ekip rakibe geçen bütün toplarda ikili ve üçlü sıkıştırmalar yaparak rakibini hem toplu hem de topsuz oyunda sahadan adeta silerek 90 dakika boyunca aynı oyun ve taktik disiplin içinde mücadele etti. İlk yarı biterken sahanın yıldızlarından İsmail Sarı’nın şahane golüyle skoru 2-0 yapan ev sahibi ekip soyunma odasına da moralli gitti.

İlk yarıda topu adeta göremeyen Düzce 3 puan hesapları yaparak geldiği maçta devre arasına moralsiz bir şekilde gitmek zorunda kaldı.

İkinci yarının başında kıpırdanır gibi olan Düzce 55. Dakikada Serhat Baştan’ın golüyle skoru 2-1 yapıp umutlanmasına rağmen Çatalcaspor ilk yarıdaki oyun düzenine dönerek oyunun kontrolünü yeniden eline geçirerek tam saha baskı yapmaya başladı.

Golden sonra başlayan bu baskıdan dolayı top yapmakta, sahasından çıkmakta ve organize olmakta zorlanan Düzcespor son düdüğe kadar yüzünü Çatalcaspor kalesine dönemedi.

Son düdükle birlikte Çatalca Stadı adeta yıkılırken taraftarlar ve futbolcular maçtan sonra galibiyet sevincini birlikte paylaşarak 3 puanı kutladı.

Kaynak: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.