enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5994
EURO
34,7386
ALTIN
2.496,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yüce; ”Her şey bizim elimizde”

Yüce; ”Her şey bizim elimizde”
29.12.2016
123
A+
A-

İhsaniyespor Teknik Direktörü Akın Yüce’den Haber Ekspres Spor Servisi’ne özel açıklamalar. Yıldırımbosna önünde 2-0’lık mağlubiyetten 3-2 kazanılan zafer sonrası sessizliğini bozan Yüce bu sezon elde ettikleri başarılarda en büyük payın oyuncularına ait olduğunu söyledi.

“ÖNEMLİ OLAN SONUNUN GÜZEL OLMASI”

Yüce “Sezon başından bugüne kadar sürdürmüş olduğumuz bu mücadelede en büyük pay başından sonuna kadar beni yalnız bırakmayan sporcu kardeşlerime aittir. Biz onlarla buraya kadar geldik. O anlamda da ben öncelikle sporcularıma teşekkür ediyorum. Ligde de sonuna kadar gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Her şey bizim elimizde. Biz maçlarımızı kazandığımız sürece diğer maçlara bakmadan ligde kalmayı garantiliyoruz. Başından beri de buna inandık. Her şeyin başı inanmaktan geçer.” diye konuştu.

“ŞARTLAR TAMAMEN EŞİT”
Şu anda grupta düşen takımların belli olmadığını, bu hafta mağlup ettikleri Yıldırımbosna’nın da potaya girdiğini ifade eden Yüce “Şu an şu takım küme düştü diyemeyiz. Şartlar tamamen eşit. Hatta beşinci sıradaki Yıldırımbosna’ya kadar herkesin küme düşme tehlikesi mevcut.” dedi.

“LİG DAHA BİTMEDİ”
Şu ana kadar henüz bir şey başarmadıklarını kaydeden Yüce “Esas başarı takımı kümede tutmak. Şu an bir şey başarmadık. Buraya kadar getirdik. Önemli olan sonunun güzel olması. Lig daha bitmedi. Şu anda sadece küçük bir avantajımız var. Oynayacağımız üç maç da zor. Biz de çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Çıkıp sonuna kadar mücadele edeceğiz.” ifadesini kullandı.

“BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ”
Kurtköy deplasmanına da puan ve puanlar için gideceklerini kaydeden Yüce “Bu sene şampiyonluğa oynuyorlar. Biz de ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Rakibimizin şampiyonluğa oynaması bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Biz de ateş içindeyiz. Onurlu mücadelemize bu hafta Kurtköy deplasmanında da devam edeceğiz. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Biz bitti demeden bitmeyecek. Sonuna kadar mücadeleye devam.” şeklinde konuştu.
Haber: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.