enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5552
EURO
34,8713
ALTIN
2.429,54
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ovayenicespor Başkanı Atıcılar; Kapanmasına göz yumamazdık

Ovayenicespor Başkanı Atıcılar; Kapanmasına göz yumamazdık
13.01.2017
121
A+
A-

Amatör 2.Küme ekiplerinden Ovayenicespor’da Mete Atıcılar başkanlığında oluşturulan yeni yönetimin önceliği kendi gençlerine sahip çıkmak.

Atıcılar başkanlığında toplantı üstüne toplantı yapan Ovayenicespor yönetimi düşük bütçeyle daha fazla gence spor yaptırmak, Ovayenicespor ismini de en iyi şekilde temsil etmek için ilk adımları attı. Yönetimin sporculara önce forma aşkı aşılamak istediği, maddiyatın her zaman ikinci planda tutulacağı ifade edildi. Kulüp Başkanı Mete Atıcılar ve 2.Başkan Çağrı Çakı yeni sezon öncesi sessizliklerini Haber Ekspres Spor Servisi için bozdu.

Ovayenicespor Kulüp Başkanı Mete Atıcılar kulüplerinin geçtiğimiz sezon lige katılmadığını, bu sene de katılma gibi bir düşünce taşınmadığı için olağanüstü bir kongre yaparak arkadaşlarıyla birlikte kulübe sahip çıktıklarını, kulübün kapanmasına göz yummadıklarını söyledi. Atıcılar “Geçen sene lige çıkmadılar. Bu sene de çıkmayacaklardı. Biz de bir adım atıp olağanüstü kongreyle göreve geldik. Ağırlıklı olarak kendi köyümüzün gençleriyle sahaya çıkacağız. Amacımız 1969 yılına dayanan bir maziye sahip olan kulübümüzün yaşaması ve sürmesidir. Hepimiz bu işe severek ve gönüllü olarak geldik. Bunca yıllık bir kulübün kapanıp gitmesini istemiyoruz. Amacımız bizden sonra gelecek olan yönetime sağlam bir Ovayenicespor bırakmak.” diye konuştu.

Atıcılar, eski yönetimden Serdar Çoban ve Feridun İncekara’dan da destek aldıklarını sözlerine ekledi.

Ovayenicespor 2.Başkanı Çağrı Çakı da yaptığı açıklamada amaçlarının amatör ruhu Ovayenicespor’da yeniden yaşatmak olduğunu söyledi. Çakı “Amatör ruhunu yaşatmak amacımız. Kavganın değil dostluğun, centilmenliğin ve kardeşliğin olduğu bir lig istiyoruz. Allah’ın izniyle de hedefimize ulaşacağız.” dedi.

Bu arada Ovayenicespor’un yeni sezonda takımın başına getirmek için de İsmet Akkaya’yla dirsek temasında olduğu, imzanın her an atılabileceği elimize ulaşan duyumlar arasında.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.