enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sakarya; “Telafisi olmayan maçlara hazırız”

Sakarya; “Telafisi olmayan maçlara hazırız”
02.01.2019
107
A+
A-

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Turgay Sakarya takımını Antalya kampına uğurlamasının ardından yaptığı açıklamasında; “Ligin ikinci yarısında takımlar arasında büyük mücadeleler olacak, özellikle de şampiyonluk ve Play-Offlar için ve bu yarışta bizde varız, üstümüze düşeni yapmaktayız” dedi.

 

Ligin ikinci yarısı için Antalya, Side’de 10 günlük kamp için yola çıkan Silivrispor’da Kulüp İkinci Başkanı Turgay Sakarya yaptığı samimi açıklamasında hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını belirtti. Turgay Sakarya yaptığı açıklamasında; “Ligde ikinci yarı için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Son maçımızın ardından verilen iznin bitmesiyle birlikte kendi tesislerimizde yaptığımız çalışmalar ve yaptığımız 11 idmanın ardından takımımız ikinci etap çalışmaları için Antalya’ya gitti. Antalya, Side’de 10 günlük bir kamp programımız olacak. Burada hocalarımızın nezaretinde hazırlık maçları ve yoğun bir idman programımız olacak. İnanıyorum ki lige en iyi şartlarda hazırlanarak iyi bir başlangıç yapacağız. İlk yarının bitimi ile birlikte önümüze gelen teknik raporlar doğrultusunda takımımızın eksik bölgeleri için çalışmalarımızı yaptık.

 

KISITLI İMKÂNLARIMIZLA ÇALIŞIYORUZ

Ligde ilk boyunca mutlaka transfer yapmamız gereken bölgeler vardı, eksik gördüğümüz ve transferin kaçınılmaz olduğu bölgeler. Bizler de işimizi sıkı tutarak santrafor, kanat, bek ve stoper mevkilerine almak istediğimiz oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bu mevkiiler de maalesef takım olarak ikinci bir alternatifimiz olmadığı için aciliyet gerektiriyordu. Şartlarımıza ve takımızın yapısına uygun isimler için ligimiz devam ederken bu bölgelerin oyuncularını yakın takibe almıştık. Takım içerisinde biraz alternatif isimlerde gerekiyordu bunu sağlayabildiğimize inanıyoruz. Normal şartlar içinde ilk 11 için çok fazla sıkıntımız yok takımın yapısı belli. Yedek olarak takıma destek verebilecek ve ilk 11’i zorlayacak isimlere daha çok bakıyoruz. Kısıtlı imkânlarımız olsa da yine de bir şeyler yapmak zorundayız. Ligin ikinci yarısında ligde daha kıran kırana bir mücadele olacak. Hem şampiyonluk ve Play-Off yarışı için hem de alt sıralarda herkes canını dişine takacak. Çünkü telafisi olmaya maçlar oynanacak” dedi.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.