enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Seymenköy evinde ağır yara aldı: 0-4

Seymenköy evinde ağır yara aldı: 0-4
06.03.2017
100
A+
A-

Amatör 2.Küme 1.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Karacaköy Belediyespor, deplasmanda Seymenköy’ü 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddiasını ortaya koydu.

Silivri Ortaköy Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında zorlanan konuk takım son 15 dakikada açılarak farka gitti.

İlk yarıda rakibine direnen Seymenköy maçın son bölümünde kondisyon olarak rakibine ayak uyduramadı. Maça iki takım da kontrollü başladı.

Dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koyan konuk takım 21. dakikada Enes Akyüz’ün golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda başka gol olmayınca bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarı ile birlikte konuk Karacaköy oyunu rakip sahaya yıktı.

Seymenköy de oyunu kendi sahasında kabul ederek kontrataklarla sonuca gitmeye çalıştı.

Seymenköy saman alevi gibi gelişen ataklarında rakip cezaalanı içinde çoğalamayınca kontaatak girişimleri olgunlaşmadan biterken Karacaköy de ikinci yarıda tüm hatlarıyla yüklenerek ikinci gol için istekli bir oyun ortaya koydu. 75. dakikada sahneye çıkan Volkan Özleyen konuk takım adına skoru 2-0 yaptı.

  1. dakikada Enes Akyüz kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü Seymenköy filelerine bıraktı.Maçta son sözü 89. dakikada Nazım söyledi: 0-4.

    Haber: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.