enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
22°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ DERBİSİ🥅⚽🥅NEFESLERİ KESTİ( 3 – 3 )

SİLİVRİ DERBİSİ🥅⚽🥅NEFESLERİ KESTİ( 3 – 3 )
07.05.2024
49
A+
A-

2.Amatör Küme, resmi maçlarda fotoğraf çekmeyi özlemişim. Haber ve Fotoğraflar Aydın Doğar 🧿
18 Yıl aradan sonra, Kavaklıspor – Seymenköyspor maçı 🥅⚽🥅 ile sahalara döndüm. Facebook ve İnstagram hesabım ile A.Refik BEK ağabeyimin yıllarını verdiği https://silivrimiz.com ve https://www.degisimgazetesi.com.tr haber sitelerinden takip edebilirsiniz.

Her şey SİLİVRİ’M ❤️ de spor için.
STAD : SİLİVRİ İBB Müjdat GÜRSU Stadı
HAKEMLER : Göksu SAYIN
Muzaffer KURUN – Burak ARIS
SAHA KOMİSERİ : Hasan SAĞLAM
KAVAKLISPOR : Anıl – Ömer – İsa – Kıvanç – Uğur (Dk. 46 Yusuf) – Furkan – Ergincan (Dk.87 Fırat) – Talha (Dk.38 Burak) – Murat – Mustafa (Dk.56 Berke) – Onurhan
GOLLER : Dk.21(P)-Dk.24 Ergincan ⚽
Dk.64 Yusuf⚽
SEYMENKÖYSPOR : Burak – Egemen – Mücahit – Özcan – Sami – Doğukan (Dk.90+ Doğuhan) – Berke (Dk.69 Semih) – Melih (Dk.90+ Mert) – Anılcan – Fırat – Berke (Dk.46 Selçuk)
GOLLER : Dk.3 (P) Fırat ⚽ – Dk.47 ve 58 Anılcan⚽
İstanbul İkinci Amatör Küme 1.Grupta, zirveyi yakından ilgilendiren 26 puanlı lider Kavaklıspor ve en yakın takipçisi 22 puanlı Seymenköypor, hafta içi olmasına rağmen oldukça kalabalık seyirci👏👏 önünde sahaya çıktılar. Kavaklıspor Kulüp Başkanı Murat KİLCİ ve Seymenköyspor Kulüp Başkanı Fahri ERDOĞAN maç öncesi saha kenarına inerek birbirlerine başarılar dileyerek dostluk mesajı verdiler. Tribünlerde SİLİVRİ spor camiasının renkli isimleri yerini alırken, maçın 45+1 dakikasında Seymenköypor’un ve 90+2 dakikasında ise Kavaklıspor’un penaltılarını es geçen hakem triosu maç sonu doksan dakika susmayan takımının 12.adamı Seymenköysor taraftarından büyük tepki gördü. Maçın her iki yarısına da hızlı başlayan Seymenköyspor, bu üstünlüğünü diğer dakikalara taşıyamazken, ikinci bölümlerde lider Kavaklıspor oyuna ağırlığını koydu. Maçın önemli dakikaları ve golleri
Dk.3 Oyuna rüzgar gibi giren Seymenköyspor, kazandığı penaltı atışında topun başına gelen günün başarılı isimlerinden Fırat’la öne geçti ( 0 – 1 )
DK. 21 Yavaş yavaş oyuna ağırlığını koyan Kavaklıspor penaltı kazandı. Topun başında atom karınca Ergincan vardı ve skora denge getirdi. ( 1 – 1 )
Dk.24 Bu golün şokunu atlatamayan Seymenköyspor, Ergincan’ın sağ ayağının dışı ile akıl dolu vuruşunu ağlarında gördü ( 2 – 1 )
Dk.38 Talha sakatlanarak arkadaşlarının omzunda sahayı terk ederek yerini Burak’a bıraktı.
Dk.45+1 Gol için yüklenen Seymenköyspor, Kavaklıspor ceza alanında elle kesilen topa penaltı itirazı yaparken, Fırat’la bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.
Dk.47 İkinci yarı ilk yarının tekrarı gibiydi adeta. Günün yıldızlarından Anılcan güzel bir vuruşla ikinci yarı gol perdesini açtı. ( 2 – 2 )
Dk. 58 Anılcan ısrarlı takibi ile Kavaklı defansını ve kalecisini ikinci kez geçmeyi başarırken takımını da tekrar öne geçirdi ( 2 – 3 )
Dk.64 Oyuna ikinci yarı başında giren Yusuf ceza alanı dışından şampiyonlar ligi kalitesinde jeneriklik bir golle maçın skorunu ilan etti ( 3 – 3 )
Karşılaşma zaman zaman maçın stresi ile saha içinde elektriklense de dostça başlayıp dostça sona erdi.
Haber ve FOTOĞRAFLAR Aydın DOĞAR 🧿📷🧿

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.