enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3411
EURO
35,0201
ALTIN
2.321,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrili TEAM OKEx takımı dünya yollarında

Silivrili TEAM OKEx takımı dünya yollarında
04.10.2019
126
A+
A-

Engin Kazar ve arkadaşlarının bir araya gelerek hayata geçirdikleri TEAM OKEx takım yol bisikletçilerinin ünü Türkiye’yi aşkı ve artık dünya yollarında da pedal basmasak hem ilçeyi hem de ülkeyi en iyi şekilde temsil ediyorlar.

Koşu, Triathlon, Ironman ve Duathlon gibi spor branşlarında aktif bir şekilde yarışan Silivrili sporcular ülke dışındaki yarışlarda derece alarak ilçenin gurur kaynağı oldular. Silivri’de ikamet eden isimlerin bir araya gelerek oluşturdukları takımda Engin Kazar, Serhat Uslu, Veli Çiftlikoğlu, Göker Kara, Fırat Balcı, Burak Sait Yavaş, Doğan Pamuklu, Aykut Aydoğmuş, Gamze Aydoğmuş ve Eray Haşim Arslan aktif bir şekilde organize edilen yarışlara katılım sağlamakta. Kendilerine Silivri Yol Bisikletçileri Grubu ismini veren ekip yaz yarışlarına da bir dünya devi ile sponsorluk anlaşmasıyla girdi.

DÜNYA DEVİ SPONSORLARI OLDU

Dünyada Bitcoin ve Kripto Para devlerinden Çin Menşeili OKEx sponsorluğunu ve desteği alan ekip bu sezon çıkardıkları yarışlarda isimlerinden sıkça söz ettirmeyi başardılar. Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Engin Kazar açıklamasında; “Bizler Silivrili yol bisikletçileriyiz. Silivri’de ikamet eden arkadaşlarımızla kurduğumuz bisiklet grubuna Triathlon, Ironman ve Duathlon gibi yarış çeşitlerin ekleyerek dikkat çekici bir boyuta ulaştık. Çin Menşeili bir dünya devi olan ve Bitcoin ve Kripto Para devlerinden OKEx sponsorluğunu ve desteğini alarak çor daha aktif bir şekilde spor dünyasına giriş yaptık. Bu anlaşma ile birlikte TEAM OKEx ismiyle yarışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.