enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİSPOR CANINI ZOR KURTARDI 0-0

SİLİVRİSPOR CANINI ZOR KURTARDI 0-0
10.03.2023
55
A+
A-

TFF 13. Grupta zirvede bulunan Silivrispor zorlu geçmesi beklenen Zaferspor maçının hem öncesinde hem de sonrasında yediği hakaretler ve fiziki saldırılara rağmen maçı bırakmayarak 0-0 berabere kaldı.

Maç öncesi Zaferspor yönetici ve oyuncuları tarafından fiili saldırılarda bulunulan Silivrispor kafilesi baskı altında çıktıkları maçta sahada da sertlikle mücadele etmek zorunda kaldı. Müsabakanın 32.dakikasında Zafersporlu oyuncu kırmızı kart gördü ve geri kalan dakikalarda ev sahibi ekip 10 kişi mücadele etse de Silivrispor baskılı oyununda bir türlü golü bulamadı. Zorlu ve baskılı geçen maç 0-0 berabere tamamlanmıştır.

İŞKAR’A YUMRUK ATILDI
Müsabakanın ikinci yarısının ilk çeyreğinde saha kenarında çıkan tartışmalarda Silivrispor teknik patronu Erdal İşkar’a da yedek oyuncular saldırıda bulunmuş maçın hakemi saldırıyı gerçekleştiren yedek oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışı bırakmıştır.

MÜSABAKA BİTİMİNDE DE SALDIRI
Sert ve çekişmeyle geçen ve 0-0 berabere tamamlanan müsabakanın sonu düdüğü ile birlikte hem saha içi hem de tribünden sahaya atlayan taraftarlar da Silivrisporlu oyunculara saldırı gerçekleştirmiş ve bu saldırıları maçta görevli polis ekipleri ellerinden geldiğince bertaraf etmişlerdir.

Kaynak: ENGİN AKIN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.