enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİSPOR SALLADI DEVİREMEDİ : 1-1

11.02.2018
167
A+
A-

Her iki takımında kazanmak için sahaya çıktığı karşılaşmada temsilcimiz Silivripor güçlü rakibine oyun olarak üstünlük sağlamasına karşın, bunu skora yansıtamayınca bir puana razı oldu.

STAT: Silivri

HAKEMLER: Ferhan Kestanoğlu, Tolga Dede, Ersin Erbay, Levent Balcı

SİLİVRİSPOR : Batuhan , Yusuf Onur , Yunus , Barış , Muhammet  (82’ Ramazan Tarık ), Tufan Zahid  (75’ Furkan ), Ali , Süleyman , Eşref , İsmail , Tolgahan

HACETTEPESPOR: Yasin , Berat , Rahmi Can , Hüseyin , Serdar Can  (56’ Mehmet ), Çağrı , Noyan  (84’ Berat Ayberk ), Soner , Kadir  (74’ Orhan ), Alaattin , Fethi

GOLLER: 4’ İsmail (Silivri), 26’ Soner (HacettepeSPOR)

Yoğun bir rüzgar altında oynanan karşılaşmada her iki takımda galibiyeti düşününce taraftarlar adına ortaya seyir zevki  yüksek bir karşılaşma çıktı. Hafta içinde teknik direktör değişikliği yaşayan Silivrispor,  Bayram Toysal ile kendi taraftarı önünde ilk sınavına çıktı. Silivrisporlu oyuncular ve teknik heyetin tek hedefinin kazanmak olduğu karşılaşama da , temsilcimiz liderlik mücadelesi veren Hacettepespor a oyun olarak 90 dakika boyunca üstüklük sağladı. Buna rağmen biraz hakemin , biraz da şansın Silivrisporun yanında olmaması , yine kendi sahamızda üç puanla tanışmamıza engel oldu.

 Temsilcimiz  Silivrispor maça çok hızlı başladı. Maçın daha başında Hacettepespor ceza alanına yapılan ortaya İsmail iyi yükseldi fakat kendini yerde buldu. Hakem oyunu devam ettirdi.

 4.dakikada Hacettepespor  ceza alanı içinde top defans oyuncusunun eliyle buluşunca hakem bu kez tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen İsmail kalecinin sağından topu ağlara göndererek Silivrisporu 1-0 öne geçirdi.

 26.dakikada hakem  Silivrispor ceza yayına yakın bir yerden Hacettepespor lehine çok ucuz faul çaldı. Topun başına gelen  Soner barajın üstünden topu sert bir şekilde ağlara yolladı. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarıda her iki takımda sahada mücadeleci bir futbol ortaya koyup, rakip kalede gol aramasına karşın, istedikleri golü bulamayınca birer puana razı olmak zorunda kaldılar. Silivrispor ortaya koyduğu mücadele ve oyun için ilerideki haftalar için ümit verdi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.