enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2200
EURO
34,6511
ALTIN
2.400,17
BIST
10.246,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor Sessiz ve Derinden

Silivrispor Sessiz ve Derinden
25.08.2015
121
A+
A-

 Silivrispor yeni sezonda sorun yaşamama adına işi sıkı tutuyor. Mevcut kadrosunda bazı oyuncularla sözleşmelerini devam ettiren Silivrispor yönetimi dış transfer de deneyimli oyuncular ile anlaşma yönüne gidiyor.  Mavi kırmızılı yönetim teknik heyetin raporları doğrultusunda Sivas 4 Eylül Belediyespor’dan Hakan’ı renklerine kattı. Sağ bek olarak görev yapan yeni transferin orta saha oynama özelliğine de sahip, çok yönlü bir oyuncu olduğu ifade edildi. Hakan’dan sonra Mavi kırmızılılar 1461 Trabzonspor’un sözleşmeli oyuncusu Furkan Kaygın’ı bir sezonluğuna daha kiraladı. Bonservisi 1461’de bulunan genç stoperin bir yıl daha Silivrispor forması giyeceği açıklandı.

Silivrispor’un ikinci bombası da Erzincan Refahiye’den Güray Kula oldu. Stoper oynayan futbolcuyla da yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Güray Kula’nın daha önce de Göztepe, Bursa Nilüfer, Tavşanlı Linyit, Karsspor, Gümüşhanespor, Menemen Belediye ve Bayrampaşaspor’da forma giydiği kaydedildi.  

Silivrispor’un son transferi de yine deneyimli bir isim oldu. Oyak Reno’da forma giyen Serkan Urgancı ile her konuda anlaşan yönetim kurulu, Silivrispor tesislerindeki imza töreni sonrası bu oyuncuyu da renklerine kattı. Silivrispor’da daha önce forma giyen Sancaktepesporlu Cemal Şener ile de anlaşmaya vardı. Orta saha da görev yapan Cemal Şener 5 yıl önce Silivrispor da forma giymişti. Bu arada iç transferde de Engin Gülle,  Kaleci Hüseyin ve Engin Balcı’nın sözleşmeleri uzatıldı. Yine Silivrispor’da daha önce görev yapan kaleci antrenörü Yusuf Hoca ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağlandı.

SİLİVRİSPOR GÜN SAYIYOR

Yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki pazartesi günü başlayacak olan Silivrisporlu oyuncular gün sayıyor. 15 Temmuz’da Silivri’de başlayan çalışmalar 30 Temmuz’a kadar devam edecek. 30 Temmuz’da Bolu Termal’de kampa girecek olan Silivrispor 10 gün süren kamp sonrası bayramın 2. günü Silivri’ye dönecek. Silivrispor, hazırlık kampında ilk hazırlık maçını Boluspor ile oynayacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.