enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor Yönetiminden Açıklama

Silivrispor Yönetiminden Açıklama
30.09.2015
114
A+
A-

Silivrispor Başkanı İhsan Atun son haftalardaki alınan kötü sonuçlar neticesinde yönetim kurulu adına kulübün resmi sitesinden yazılı bir açıklama yayınladı.
Silivrispor yönetim kurulu adına yapılan İhsan Atun imzalı açıklama şöyle:
Silivrispor futbol takımımız son haftalarda maalesef istenmeyen sonuçlar almıştır. Sene başında yönetim olarak Silivrispor’un geleceği adına bu yılki planlamamız içerisinde, daha önceki 2 sezonda kurulan takımdan daha küçük bütçeli bir takım oluşturma kararı alınmıştır.

Bunun sebebi de gerek defalarca deklare ettiğimiz vergi borçlarının ödenmesi, gerekse bizleri ileriki yıllarda ciddi giderlerden kurtaracak lojmanın yapımıdır.

Maç sonları taraftarların üzüntü ve sitemleriyle karşılaşmaktan bizler de memnun değiliz ve unutulmamalıdır ki Silivrispor futbol takımının mağlup olmasından bizler kadar kimsenin üzülmesi mümkün değildir.

İlçemizde Silivrispor’a emeği geçmiş herkesin görüşlerine saygılı olduğumuz gibi, bu görüş ve eleştirilerin yapıcı olması daha doğru olacaktır.

Silivrispor Kulübünün teknik heyet ve futbolcularına güveni tamdır…

Silivrispor Yönetim Kurulu adına

İhsan Atun…

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.