enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,3627
EURO
45,5415
ALTIN
4.286,78
BIST
9.350,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Salı Açık
29°C
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivrispor’da Tesisleşme Adına Büyük Adım

Silivrispor’da Tesisleşme Adına Büyük Adım
25.08.2015
102
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tesislerden sorumlu Gençlik vernSpor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve kurmaylarını Silivri’de ağırlayanrnAtun konuklarına hem ziyafet çektiği hem de tesisleşme konusunda destek istedi.

rnrn

ATUN MİSAFİRLERİNİrnCIZ BIZ’DA AĞIRLADI

rnrn

 Silivrispor Başkanırnİhsan Atun’un önceki akşam Ankara’dan gelen misafirlerini Silivri’de Cızbız EtrnLokantası’nda ağırladı. Yemekte Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, As BaşkanrnSüleyman Gençoğlu , Sayman Recep Karaköy’ün yanı sıra Gençlik ve Spor GenelrnMüdür Yardımcısı Dursun Türk, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü İbrahim İlhami Koç,rnİlçe Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sinan Parmaksız, İl Spor Hizmetleri ÖzelrnKalem Müdürü ve kurumun mimarı hazır bulundu.

rnrn

Samimi bir ortamda geçen görüşmede   Atun’unrn yetkililere tesisleşme konusunda Silivrispor’arnyardımcı olmalarını istediği  ve SilivrirnStadı ile ilgili hazırlattıkları projeyi sundu. Projeyi inceleyen yetkililer ,rnprojenin çok maliyetli olduğunu bunu kendi yetkilerini aştığını belirterek,rnSilivri Stadı için 15 Trilyon bütçeli bir proje ile kendilerine gelinmesirnhalinde  yardımcı olabileceklerini ifadernettiler. Yapılan görüşmeler sonrası mevcut projeden kapalı  spor salonunun çıkartırarak , 8 binrnkapasiteli bir tesisi projesi hazırlanıp yetkililere  iletme konusunda hem fikir olundu.

rnrn

PROJEDE KONAKLAMArnTESİSİ OLMAYACAK

rnrn

Silivrisporun yeni hazırlatacağı projede konaklama tesisirnbulunmayacak. Bakanlığın bu tür projelerinde stad içerisinde konaklama tesisirnyapmadığı göz önüne alınarak, konaklama için Selimpaşa Mehmet Karasu Tesislerirniçerisinde bir planlama yapılması gündemde. Mehmet Karasu Tesisleri’nderndüşünülen tesislerin gecikeceğini düşünen Silivrispor yönetimi önümüzdeki sezonrnSilivrisporlu futbolcuların konaklaması için yer arayışına girdiler. Üç otelrnile yapılan görüşmelerden önümüzdeki günlerde birsonuç çıkmazsı bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.