enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4399
EURO
34,7477
ALTIN
2.423,27
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİSPOR’DAN MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

SİLİVRİSPOR’DAN MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI
01.05.2023
57
A+
A-

Son derece zorlu mücadelelerden geçerek adını 3. Lige yazdıran Silivrispor hak ettiği şampiyonluğunu muhteşem bir şölen ile kutladı. Silivri Atatürk Anıtında gerçekleşen organizasyon ile adeta Silivrispor tarihine geçecek sahnelere eşlik etti. Şampiyonluk kutamasında Silivri Kaymakamı Tolga Toğan’da destek verdi. Yapılan Kupa töreni esnasında Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru ve Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ise birer kısa konuşma gerçekleştirdiler.

Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru:

“Rahmetli Şerafettin Arda’nın başkanlığına kuruldu. Ve bugünlere kadar birçok büyüğümüzün çok büyük emekleri oldu. Biz onları hiç unutmadık. Nasıl unutabiliriz ki? Rahmetli Şerafettin Arda’yı, rahmetli Akgül Silivrili’yi, rahmetli Kenan Baba’yı nasıl unutabiliriz Müjdat Gürsu’yu? Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Hayri abi! Soner Kısaçayı, mandacı Ercan’ı nasıl unutabiliriz? Her birine emekleri için çok teşekkür ederim. Ve tabii ki Ahmet Nedim Bozdağ’ı nasıl unutabiliriz? Ona da Allah’tan rahmet diliyorum. Bu süreç hiç kolay olmadı. Çok zorlu günler geçirdik. Ama sizler hep yanımızda oldunuz. En büyük destekçimiz sizlerdiniz. Forma alın dedik, aldınız. Bayrak assın dedik, astınız. ağış yapın dedik, yaptınız. Tribünleri doldurun dedik, doldurdunuz. Evet. Daha ne iş hepinizden Allah razı olsun Sizler olmasaydınız biz bunu başaramazdık. Şimdi yaşadığımız bu mutluluk bu gurur hepimizin. Herkese tekrar çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” Dedi.

Ardından Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ise şunları kaydetti;

“Evet çok kıymetli hanımefendiler, beyefendiler, kıymetli kulüp başkanım çok kıymetli sporcularımız, çok kıymetli Silivrili hemşerilerim.. Ben de bu güzel gecede, bu güzel Silivri gecesinde Silivri Silivrispor’umuzun şampiyonluk gecesinde hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Evet bu güzel ilçenin bu İstanbul’un en nezih ilçesinin belki de bizim kalbimizde en azından öyle. Bu güzel günü yaşatan, bu güzel ilçeye, bu güzel ilçenin insanlarına bu gururu, bu sevinci yaşatan bu zeki, çevik aynı zamanda ahlaklı kardeşlerimi ben tebrik ediyorum. Hepiniz adına tebrik ediyorum. Zekice oynadılar. Ve aynı zamanda fair play’in ruhuna uygun oynadılar. Ve ahlaklı oynadılar. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi oynadılar. Tebrik ediyorum tekrar. Evet Silivrispor hepimizin. Ama her şeyden önce Silivrispor sadece ve sadece Silivri Silivrililerindir.” İfadelerini kullandı.

Daha sonrasında çok kısa bir değerlendirmede bulunan Silivrispor Teknik Direktörü

Erdal İşkar, şunları söyledi; “ Bir yılın emeği var. Emeği geçen herkese, futbolcu kardeşlerimize, taraftarlarımıza, yönetim işlerine herkese teşekkür ediyoruz”. dedi.

Haber: Adnan Yıldırım

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.