enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5993
EURO
34,7973
ALTIN
2.495,14
BIST
9.483,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor’dan Güç Gösterisi: 3-1

Çatalcaspor’dan Güç Gösterisi: 3-1
25.08.2015
95
A+
A-

Sarı kırmızılılar Çatalca Stadı’nda oynanan maçta İnegöl Gençlergücü’nü 3-1 mağlup ederek komadan çıktı. Dolu tribünler önünde oynanan maçta temsilcimize 3 puanı getiren golleri 12. ve 60. dakikalarda Musa, 90+2. dakikada da Önder attı. Konuk ekibin tek golü 89. dakikada Arıkan’dan geldi.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK DA İZLEDİ

Çatalca’da bir dizi açılış etkinlikleri için gelen Galatasaray’ın eski futbol şube sorumlularından Abdürrahim Albayrak da mücadeleyi kulüp başkanı Hasan Gökçe ile birlikte protokolden takip etti.

Maç boyunca Albayrak’a taraftarların büyük bir ilgi gösterdikleri gözlendi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Çatalcaspor golü bulmak için ilk dakika ile birlikte rakip kaleye yüklendi. 12. dakikada Musa’nın attığı golle 1-0 öne geçen sarı kırmızılılar büyük bir moral kazandı.
Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Çatalcaspor oyunun kontrolünü genel olarak elinde tuttu. İkinci yarı ile birlikte ikinci gol için daha arzulu bir oyun ortaya koyan Çatalcaspor maçın iyi isimlerinden Musa’nın 60. dakikada attığı golle iki farkı yakaladı: 2-0.
89. dakikada konuk ekip Arıkan’la farkı bire indirince uzatma dakikaları büyük heyecana sahne oldu.
 2-1’in üzerine yatmayan Çatalcaspor 90+2. dakikada Önder’le bir gol daha bulunca galibiyetini  ilan etmek için hakemin son düdüğünü beklemek zorunda kalmadı: 3-1.www-istanbulamator.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.