enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5213
EURO
34,8011
ALTIN
2.422,82
BIST
9.704,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİSPORUN ÜMRANİYE VURGUNU : 0-1

SİLİVRİSPORUN ÜMRANİYE VURGUNU : 0-1
25.08.2015
100
A+
A-
Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmalarında deplasmanda Ümraniyesporu güzel bir futbol sonrası 1-0 mağlup eden Silivrispor 2. tura yükseldi. Lige istediği gibi başlamayan , iki maçta sadece bir puan toplayıp, gol atma başaraması gösteremeyen Silivrispor Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında ilk yarıda Taner ile bulduğu golle Ümraniyesporu deplasmanda 1-0 yenerek  hem  ikinci tura yükseldi hemde Siirtspor maçı öncesi moral buldu.
Karşılaşmaya  Silivrispor iyi başladı.  18. dakikada Serkan sağ kanattan  ceza alanına  ortasını yaptı,  Silivrisporlu Mustafa ve Ümraniyespor defansı topa yükseldi, kimsenin dokunamadığı top arka tarafta Taner`in önüne düştü, Taner topu gelişine harika vurdu ve ağlara gönderdi 0-1. Gol sonrası rakip kalede pozisyon bulan taraf yine Silivrispordu. Temsilcimiz ilk yarı Cemal ve Sebahattin`in ayağından iki net pozisyonu değerlendiremedi. 
İkinci yarıda da Silivrispor defansı hatasız oynayarak rakibine gol şansı vermeyerek sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Silivrisporda hafif sakatlığı olan Kaleci Rasim ve sakatlığı geçen Erkan risk edilmedi. Kalede Barış yer alırken, sol tarafta Vahit 1.5 ay sonra tekrar formasına kavuştu.
Silivrispor da Taner, Serkan, Sebahattin başta olmak üzere tüm oyuncular görevlerini yaptılar. Doğal çim sahada oynanan karşılaşmada Silivrispor 1-0 galip gelirken en az da üç net gol pozisyonunu değerlendiremedi.
SİLİVRİSPOR HER GEÇEN GÜN DÜZELECEK
Silivrisporun yeni bir takım olduğuna dikkat çeken Teknik Menejer Özgür KURT Silivrisporun her geçen hafta daha iyiye gideceğine dikkat çekerek şunları söyledi : Silivrispor 20 yeni oyuncudan kurulu bir ekip. Bu yüzden takım birbirine alışana kadar zamana ihtiyaç var. Takımımız 6 haftadan sonra kendini bulacak. Bu dönem içerisinde taraftarlarımızdan sabır ve destek istiyoruz. Bu karşılaşma da aldığımız skor  Siirt maçı öncesi bize büyük moral oldu. İnşallah deplasmanda Siirtspor ile oynayacağımız karşılaşmadan da galibiyetle dönerek çıkışımızı devam ettiririz.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.