enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Taraftar’dan Muhtıra: “Hesap sorarız”

Taraftar’dan Muhtıra: “Hesap sorarız”
24.12.2016
113
A+
A-

Tekirdağspor taraftar liderleri Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Akyazı’yı ziyaret etti. Ziyarette taraftar liderlere Tekirdağspor’a destek olmayanlardan hesap soracaklarını söyledi. Bir çok il takımın Süper Lig ve PTT 1.ligde oynadığını ifade eden Trakya Gazetecileri Birliği Başkanı Naci Akyazı; “ Bir çok ilin Takımı Süper Lig ve PTT 1.ligde oynuyor. Biz hala 3. ligde savaş veriyoruz. Tekirdağspor’un zenginlerinin spora sahip çıkması lazım. Bu yürekli gençleri mücadelelerinden ötürü kutluyorum” dedi.

“Çelmeyi biz takarız”
Tekirdağspor taraftar liderlerinden Onur İlbasan, şehrin ileri gelenlerinin Tekirdağspor’un iyi durumunda stada gelerek gövde gösterisi yaptığını ifade ederek; “Peki o zaman protokolü dolduranlar neredeler. Neden kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Şu an kötü zamanlar geçiriyoruz. Bu zamanda bize destek olmayanlara biz en iyi zaman çelmeyi takacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Tekirdağspor Yüklü Borçlar, Kongre çıkmazı ve Transfer Yasağı tehdidi ile karşı karşıya kaldı.

 

Tekirdağpspor Taraftar liderleri Erkan Tekdemir, Rıfat Ermantaş, Onur Çetin ve Onur İlbasan’dan oluşan taraftar gurubu, Tekirdağspor’un sorunlarını gündeme getirmek için Trakya Gazetecileri Birliği Başkanı Naci Akyazı’yı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Taraftar liderlerinden Erkan Tekdemir, Tekirdağspor’a sahip çıkılmadığını ifade ederek, Tekirdağspor’a destek vermeyenleri eleştirdi.

Tekirdağspor’un bu şehrin takımı olduğunu belirten Tekdemir, şunları kaydetti; “Tekirdağspor’a neden destek çıkılmıyor ? Tekirdağspor bu ilin takımı değil mi  Destek çıkmamaların sebebi ne? Destek çıkmamalarının sebebi Tekirdağspor’un borcunun olması mı ? Tekirdağspor’un borcunun ne kadar olduğu söylenmiyor. Tam olarak borç açıklanmıyor. Biri aday oluyor, Mustafa Aydoğdu bu adayı beğenmiyor.

Tekirdağpspor Taraftar liderlerinden Onur İlbasan ise Tekirdağspor taraftarının devamlı ikinci plana atıldığını söyledi.

Tekirdağspor taraftarının ikinci plana atılmasına rağmen, gece gündüz demeden her zaman Tekirdağspor’u bir yerlere getirmek için mücadele ettiklerini ifade eden İlbasan, sözlerini şöyle sürdürdü;” Tekirdağspor’da biz hep 2. plana atıldık. Her zaman Tekirdağspor’u bir yerlere getirmeye çalıştık. Şampiyonluk maçında protokoller dolu. O zaman protokolü dolduranlar gövde gösterisi yapıyordu. Peki o zaman protokolü dolduranlar neredeler. Neden kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Bu takım iyi iken bazı sosyal paylaşım sitelerinden yorumlar atılıyor. Şimdi neredesiniz? Yine 2. plana attığınız gençler bu takımın arkasında duruyor.  Şu an kötü zamanlar geçiriyoruz. Bu zamanda bize destek olmayanlara biz en iyi zaman çelmeyi takacağız. Maddi durumu iyi, saçma sapan yerlere para harcayan kişiler, biz size iyi zamanımızda çelme takmasını biliriz. Siz bir kişisiniz biz binlerce kişiyiz. Sokağa çıkıyoruz dediğimiz an binlerce kişi çıkarız. Zamanı geldiğinde hesap ta sorarız. Siz bizi sevmenize gerek yok. Siz Tekirdağspor’u sevin yeter. Destek olmuyorsanız köstek te olmayın. Hatalar olmuş olabilir. Biz Tekirdağspor camiasının altında birlik olalım. Bizim gençlerimiz aktivite olarak gidebildiği Tekirdağspor Kulübümüz var. Bu taraftar bu takımı gerçekten çok seviyor. Bu takımı maddi gücü olmayan, asgeri ücret ile geçinmek zorunda kalan insanlar seviyorlar. Zengin insanlar ise rant peşinde koşuyor. Tekirdağspor üzerinden reklam yapıyorsanız takımın elinden tutun.  O futbolcuların parası ödensin. Sakın kimse bizi yanlış anlamasın. Biz kimseye arp diyetli konuşmuyoruz”

Taraftar Liderlerinden Rıfat Ermantaş ise Tekirdağ’ın ismini Tekirdağspor’dan başka hiç bir şeyin daha etkili bir şekilde duyuramayacağını belirterek; “Bizim iyi günümüzde yanımızda olan insana ihtiyacımız yok. Gün kötü gün hep beraber olmamız gerekiyor. Ancak borcun harcın ortaya çıkması gerekiyor. Adaylığı koyacak yönetim varsa bilerek bu işe girer. Hakkımızda hayırlısı olsun. İyi günümüzde biz ne belediye başkanın yardım isteriz ne de kimseden ?  Bize çıkıp otobüs üzerinden el sallamak lazım değil. Belediye Başkanları bizim başkanlarımız. Bize toplasın sıkıntımızı sorsun. Bir ilin ismini duyurabileceği en iyi yer Tekirdağspor’dur. Tekirdağ’ın ismi Tekirdağspor’dan daha etkili hiçbir yerde duyurulamaz. Tekirdağspor bizim için olmazsa olmazımızdır. Bugün Kızılcabölükspor Trabzonspor ile maç yapıyor. Maçı Avni Aker stadında oynadı. Neden Tekirdağspor’umız Fenerbahçe’nin sahasında maç yapmıyor. Biz her şeyin iyi olmasını istiyoruz. Omuz omuza verelim ve bu dertleri çözelim. Sandık zamanı geldiği zaman yine bize geliyorsunuz.  Tekirdağspor herkesten büyüktür. Biz binlerce insanız” dedi.

 

Tekirdağspor’a destek olunmamasının, bu şehri yapılmış ön büyük kötülük olarak nitelendiren Taraftar liderlerinden Onur Çetin ise şunları kaydetti; “ Şampiyonluk otobüsünün üstünde halkı selamlayan insanlar diyorlar ki biz Tekirdağspor’a yardım edemeyiz. Bunun kadar Bu ile daha kötü bir şey yapılamaz. Bizim için taraftar küfür etti. Bunu yaptı dediler. Biz taraftar olarak gerektiğinde tepkimizi koyduk. Tekirdağspor kötü durumda. Bizde taraftarlar olarak omuz omuza verdik. Biz bu kötü günde Tekirdağspor’a destek olacağız. Şu anda Tekirdağspor’un gelir gider dengesini kimse göremiyor. Göremedikleri içinde kimse adaylığı kabul etmiyor. 1 Milyon 500 Bin TL’den bahsediliyor. Adaylığını koyacak kişinin 1.5 Milyon TL’yi cebine koyarak gelmesi gerekiyor. Kongreden önce Mustafa Aydoğdu çıksın açık açık desin ki borcu açıklasın. İnsanlarda gönül ferahlığıyla desin ki Tekirdağspor yönetimine talibim. Bun yapmadıkları zaman hem bizim hem de Tekirdağspor’u sevenlerin akıllarında soru işaretleri kalıyor.  Lafta mı bırakmak istiyor soru işaretlerini kaldırması lazım. Cesur bir şekilde borcu açıklasın.  Tekirdağspor üzerinde isim yapmak isteyenlere savaş açacağız. Kimseye Tekirdağspor’u rant kapısı olarak göstermeyeceğiz. Hiç kimsede Tekirdağ’dan büyük değildir. Kongreye üye olacak kimselerin kongre üyesi olması gerekiyormuş. Tekirdağlı iş adamları takıma yardım etmiyorsa, İstanbul’dan bir iş adamı yardım ediyorsa bıraksınlar bu insanlar aday olsunlar.

 

Trakya Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı ise iş adamı ve siyasetçilerin bu takıma sahip çıkması gerektiğini ifade ederek; “ Tekirdağspor’un eski borçları bir şekilde halledilir. Bu iş yıllardır bu şekilde. 15 yıl önce bir kulüpte yöneticilik yapmıştım. Bu süre zarfında bir çok sıkıntılar yaşadık. Sizleri tebrik ediyorum. Tekirdağspor’u bırakmıyorsunuz. Bir çok ilin takımı Süper lig veya 1. liglerde top oynuyorlar biz hala 3. ligde savaş veriyoruz. Tekirdağspor’un zenginlerinin spora sahip çıkması lazım” şeklinde konuştu.

“Verilemeyecek Hesabım yok”

 

Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu. Tekirdağspor Taraftar Liderlerinin açıklamaları yine gazetemiz aracılığıyla cevap verdi.

 

Aydoğu açıklamasında SGK,Vergi Dairesi, Futbolculara ve şahıslara toplam 2 Milyon 112 Bin TL kulübün borcu olduğunu söyledi.

 

26 Aralık günü Ticaret Odasında yapılacak olan kongrede Tüm borçları detaylı bir şekilde açıklayacaklarını ifade eden Aydoğdu;” Benim vermeyeceğim hiçbir  hesap yok dedi.

 

Tekirdağspor’un için halkı olarak taraftarın kaygı duyduğunu ifade eden Aydoğdu, şunları kaydetti; “ Yapılan açıklama ile ilgili taraftar halkı olarak kulübün durumunu merak ediyor. Taraftar Pazartesi günü saat 18:00’de olağan üstü kongre yapacaktır. Tüm Tekirdağlıların bu takıma sahip çıkması lazım. Tüm Milletvekillerimizi Belediye Başkanlarımızı sayın Valimi, Ticaret odasını Parti il Başkanlarını hepsini davet ettim. Bu sadece kişilerin değil Tekirdağ’ın sorunu, bu konuya herkesin sahip çıkması lazım. Bu takım Tüm Tekirdağlıların takımı. Bu takıma çözüm bulamazsak gelecek dönemde Tekirdağspor’ı sıkıntılı günler beklemektedir. Rakiplerimizle aramızda değerlendirme yaptığımızda gurubumuzda en az para harcayan takımlardan biriyiz. 3-3,5 Milyon TL’nin üzerinde rakiplerimiz para harcamıştır. Biz ise yaklaşık 950 Bin TL civarındadır. 1-1.500 Milyon TL gibi bir paramız olsaydı. Takımız bu durumda olmazdı. Bu sıkıntıyı el birliği ile atlatmamız lazım. Gün birlik ve beraberlik günü. Artık lafta değil sözde takıma çıkılması lazım. Bu takıma Belediyeler sahiplenmesidir. Gittiğimiz diğer ilçelerde belediyeler bu takımlara sahip çıkıyor. Sahiplensinler bizlerde sonuna kadar onların yanında oluruz. Biz görevimizi yaptık. Artık bundan sonra yeni bir heyecan, yeni bir yönetim gelmesi lazım.

trakyasporgazetesi

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.