enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4905
EURO
34,9626
ALTIN
2.434,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tekirdağspor 2 – 2 Altay

30.01.2017
97
A+
A-

Türkiye Spor Toto 3.Lig 1.Grup ta Namık Kemal stadyumunda oynanan ilk yarısı 1-1 berabere biten maç 2-2 berabere tamamlandı.

Tekirdağ spor maçın 27 Dakikasında Mehmet Fırat Demir ile 1-0 öne geçti. 34 Dakikada Altay spor İbrahim Akın ile skoru 1-1 yaptı. Maçın 36 Dakikasında Mehmet Ali Kıran çift sarı karttan Kırmızı kart görerek Tekirdağ sporu 10 kişi bıraktı.İlk yarı Bu skor ile kapandı.

Altay 60 Dakikada Murat Uluç ile 2-1 öne geçti. 77 Dakikada Tekirdağ spor Murat Çeli,k ile skoru 2-2 yaptı. Maçta bu skor ile tamamlandı.

Tekirdağspor Yine Hakem Kurbanı

Tekirdağspor Altayspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın Hakemi Mustafa Murat Oğuz verdiği hatalı kararlar ile maça damgasını vurdu.

Tekirdağspor Ligin güçlü Ekiplerinden Altayspor’u Namık Kemal Stadında ağırladı.

Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi.

Maçın 26. Dakikasında Mehmet Ali Kıran topa müdahale etmesine rağmen Maçın Hakemi Mustafa Murat Oğuz, Altayspor’lu Murat Uluç’a faul yaptığı gerekçesiyle sarı kart gösterdi.

Maçın 29. Dakikasında Kemal Öztyurt seri çalımlarla orta sahayı geçti ve ara pasla topu Mehmet Fırat Demir topu 20 Metre Sürdükten sonra Altayspor Kalecisi Serkan Demirkol ile karşı karşıya kaldı. Mehmet Fırat Demir’in plase vuruşu ile Tekirdağspor 1-0 öne geçti.

Maçın 34. Dakikasında Altayspor beraberliği yakaladı. Altayspor’dan Halil Yılmaz, Tekirdağspor defansının arkasında bulunan İbrahim Akın ile topu buluşturdu. Tekirdağsporlu oyuncular ofsayt diye durakladı ancak maçın yan hakemi Onur İçyer bayrak kaldırmayarak maçı devam ettirdi. Tekirdağsporlu oyuncularının ofsayt diye durmasını fırsat bilen İbrahim Akın düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirdi.

Maçın 36 dakikasında Tekirdağspor 1 kişi kaldı. Altayspor’dan Erhan Kurt’a faul yapan Mehmet Ali Kıran, ikinci sarı karttan oyundan atıldı.

Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Maçın 60 dakikasında Altayspor öne geçti. İbrahim Akın seri hareketlerle ceza sahasına yaklaştı. Ara pas ile Murat Uluç’u gördü. Bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Murat Uluç Altayspor’u 2-1 öne geçirdi. Tekirdağspor bu golden sonrada maçın orta hakemi Mustafa Murat Oğuz’a ofsayt gerekçesi ile uzun süre itiraz etti.

Maçın 77. dakikasında Tekirdağspor beraberliği yakaladı. Sağ Kanatta Mehmet Fırat Demir ceza sahası dışından ser vurdu. Top Altayspor Defansından döndü. Boşta kalan top Murat Çelik’in önünde kaldı. Çelik’in düzgün vuruşu ile skora dengeyi getirdi. 2-2

Maçta başka gol olmayınca Tekirdağspor ile Altayspor 2-2 beraber kaldı.

Maçın orta hakemi Mustafa Murat Oğuz, 2 golde de tartışmalı ofsayt pozisyonu devam ettirmesi, Tekirdağsporlu oyuncuların her faulünden sonra Sarı kart göstermesi ve Altayspor’lu oyucuların sert faullerine bile es geçmesi maça damga vurdu.

Karşılaşma ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gazetemize açıklama yaptı.

Albayrak açıklamasında çok güzel bir maç olduğunu ifade ederek; “ Tekirdağspor günden güne forma giriyor. Ben Tekirdağspor’ın Play-Off’a kalacağına inanıyorum” dedi.

Tekirdağspor Teknik Direktörü Erhan Arslan ise, Tekirdağspor’un uzun bir süre 10 kişi sahada mücadele ettiğini ifade ederek;” Bir oyuncumuz oyundan atıldı ve 10 kişi kaldık. Altayspor çok güçlü bir ekip. Bu rakibin karşısında 10 kişi mücadele etmek hiç kolay değildi. 10 kişi kalmamıza rağmen maçı kaybetmedik. Oyuncularım sahada muhteşem bir mücadele örneği gösterdiler. Kendilerini kutluyorum. Maçın hakemi maçın sonucu etkileyecek hatalar yaptı” şeklinde konuştu. – trakyasporgazetesi.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.