enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tepecik’e Balıkçı Kenan Dopingi

Tepecik’e Balıkçı Kenan Dopingi
21.01.2017
108
A+
A-

TFF 2.Lig Beyaz Grupta zor günler geçiren B.Çekmece Tepecikspor’a sporun ve sporcunun dostu Balıkçı Kenan’dan büyük jest.

Pendik maçı öncesi takıma Bizimvadi Tesisleri’nde kendi elleriyle ziyafet çeken Balıkçı Kenan hem yöneticileri, hem teknik heyeti hem de futbolcuları tam kadro halinde ağırlayarak örnek bir ev sahipliğine imza attı.

TEPECİK MEŞALELERLE KARŞILANDI

B.Çekmece Tepecikspor kafilesinin Balıkçı Kenan’ın Bizimvadi Tesisleri’ne girişi de renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Takımın ligdeki kritik konumu nedeniyle oyunculara hem moral hem motivasyon kazandırmak isteyen Balıkçı Kenan sporcuların tesislere girişinden itibaren kafileyi meşalelerle karşıladı.

Tesis çalışanları ellerine aldıkları meşalelerle Balıkçı Kenan Tesislerini adeta Tepecik tribünlerine çevirdi.Atmosferden etkilenen futbolcular da Balıkçı Kenan’la birlikte meşaleleri ellerine alarak bu coşkuya ortak oldu.

BÜYÜK DOPİNG

Balıkçı Kenan’ın Pendik maçı öncesi takıma verdiği ziyafet Yeşil Beyazlı oyuncular üzerinde adeta doping etkisi yarattı.İkramları kendi elleriyle yapan Balıkçı Kenan Pendik maçı öncesi oyuncuların moralleri yükselsin diye de onlarla şakalaşarak espri üstüne espri patlattı. İlk yarıyı düşme hattının içinde tamamlayan, ikinci yarıya da Sivas Belediye önünde kötü bir başlangıç yapan futbolculara yakından ilgilenen, masa masa dolaşarak motivasyon konuşmaları yapan Balıkçı Kenan’ın bu çabaları büyük bir memnuniyet yarattı.

DENİZ CANLILARI MÜZESİNİ GEZDİLER

Ziyafetin ardından B.Çekmece Tepecikspor kafilesi takım halinde Balıkçı Kenan’ın Deniz Canlıları Müzesini gezdi. Balıkçı Kenan oyunculara tek tek müzedeki balıkları tanıtarak balık etinin sporcu sağlığına olan faydalarını da örneklerle anlattı. Ziyafet sonrası Yeşil Beyazlıların yüzü Balıkçı Kenan’ın hem yakın ilgisi hem de esprileriyle gülerken Pendik maçı öncesi yemekte oluşan birlik, beraberlik ve kaynaşma havası da teknik direktör Enver Şen’i fazlasıyla teşekkür etti.

Ziyafet sonrası bir açıklamada bulunan teknik direktör Enver Şen, Balıkçı Kenan’ın yaptığı jestle Pendik maçı öncesi takımdaki havayı olumlu yönde etkilediğini belirterek Balıkçı Kenan’a teşekkür etti. Şen “Bugünkü yemek takım için moral, motivasyon, birlik ve beraberlik duygularının oturması anlamında önemliydi. Balıkçı Kenan’a da teşekkür ediyorum. Aramıza 13 tane yeni oyuncu katıldı. İlk yarıdan farklı bir takımız. Bu tür organizasyonlarla takım olma yolunda daha çabuk ilerlemek istiyoruz. Bu organizasyonlar önümüzdeki günlerde de olacak. Maç kazandıkça, galip geldikçe takım da yükselişe geçecek. Bu tip organizasyonların faydasını daha çok göreceğiz.”  dedi.

Bu arada ziyafet ve Canlı Balık Müzesi ziyaretinin ardından futbolcular da Balıkçı Kenan’a ayrı ayrı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.