enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tepecikspor ile şaka olmaz: 3-1

Tepecikspor ile şaka olmaz: 3-1
21.01.2018
105
A+
A-

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Büyükçekmece Tepecikspor, zorlu görünen çorum Belediyespor deplasmanından üç puanı üç golle alarak sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamanın sevincini yaşadı. Saha şartlarının çok kötü ve ağır olduğu Çorum Stadında rakipten çok saha ile mücadele eden iki takım oyuncuları, sahada istedikleri hareketleri yapmakta zorlandıkları gözlerden kaçmadı. Özellikle ilk yarıda oynanan etkili oyun ve güzel goller, soğuk havada taraftarların içini ısıttı. Bu zorlu deplasmandan üç puanı üç golle almayı başaran Büyükçekmece Tepecikspor, zirve yarışında var olduğunu rakiplerine bir kez daha göstermiş oldu. Yeşil-beyazlılar, sezonun ilk maçında kendi evlerinde 2-0 kaybettikleri çorum Belediyespor maçını deplasmanda 3-1 kazanarak bir anlamda rövanşı da almış oldu.

 

İlk dakikalarda Çorum üstünlüğü vardı

Maça etkili başlayan ev sahibi Çorum Belediyespor, ilk 20 dakikada üstünlüğünü Büyükçekmece Tepecikspor’a kabul ettirdi. Etkili oyununu 17. dakikada Abuzer Gaffar Toplu’nun golü ile taçlandırdı 1-0. bu dakikadan sonra Büyükçekmece Tepecikspor’da belirgin bir üstünlük kurma mücadelesi gözlendi.

Tepecikspor’un gol perdesini Mehmet Arı açtı

Nitekim oyun anlamında üstünlüğünü eline alan Büyükçekmece Tepecikspor’da sahneye çıkan isim 27. dakikada Mehmet Arı oldu ve beraberlik sayısını Çorum Belediyespor ağlarına bıraktı. Bu golle moral bulan yeşil-beyazlılar, rakibini saha şartlarının kötü olmasına rağmen yarı alana hapsetti. 43. dakikada beraberlik sayısını bulan Mehmet Arı, Büyükçekmece Tepecikspor adına rakip fileleri bir kez daha havalandırdı ve skoru 2-1’e getirdi. İlk yarı Büyükçekmece Tepecikspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Büyükçekmece Tepecikspor’da oyuna ilk iki golün kahramanı Mehmet Arı’nın yerine dahil olan Mert Öner ile 90. dakikada bir gol daha bularak rakibini bu önemli maçta 3-1 mağlup etmenin mutluluğunu yaşadı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.