enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5835
EURO
35,0278
ALTIN
2.460,78
BIST
9.796,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tepecikspor’u Balıkçı Kenan Ateşledi

02.02.2017
104
A+
A-

TFF 2.Lig Beyaz Grupta son iki haftayı galibiyetle kapatan B.Çekmece Tepeciksporun sırrı ortaya çıktı. Haftalardır galibiyete hasret olan Yeşil Beyazlılar Pendik maçından önce Balıkçı Kenanda verilen balık ziyafetinin ardından patlama yaptı.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta son iki haftayı galibiyetle kapatan B.Çekmece Tepecikspor’un sırrı ortaya çıktı. Haftalardır galibiyete hasret olan Yeşil Beyazlılar Pendik maçından önce Balıkçı Kenan’da verilen balık ziyafetinin ardından patlama yaptı.

B.Çekmece Tepeciksporlu oyuncuların moralini yerine getirmek amacıyla yemekten önce özel hazırlık yapan Balıkçı Kenan Tesislerine meşaleler getirterek futbolcuları havaya sokmaya çalışan Balıkçı Kenan’ın yemek boyunca da oyunculara olan yakın ilgisi oyuncular üzerinde adeta doping etkisi yarattı.

Yemeğe arka arkaya alınan kötü sonuçlar nedeniyle morali bozuk, yüzleri asık gelen B.Çekmece Tepeciksporlu oyuncuların Balıkçı Kenan etkisinin ardından yemek çıkışında oldukça neşeli ve moralli oldukları gözlendi.

Bu psikolojiyle çıkılan Pendik ve Hacettepe maçlarından 6 puan çıkaran Yeşil Beyazlıların olağanüstü değişimi bir anda gözlerin de Balıkçı Kenan’a çevrilmesine neden oldu.Balıkçı Kenan’ın yemek boyunca oyunculara pozitif bir şekilde yaklaşarak onlara baba şevkati göstermesi ligde yaşanan patlamanın da ilk kıvılcımları oldu.

ENVER ŞEN: BALIKÇI KENAN’I TESİSLERİMİZE BEKLİYORUZ

Ligde arka arkaya alınan Pendik ve Hacettepe galibiyetlerinin ardından bir açıklamada bulunan teknik direktör Enver Şen ligde son iki maçta aldıkları 6 puanla önemli bir yere geldiklerini söyledi.

Şen “Son iki haftada almış olduğumuz 6 puan bizi puan durumunda önemli bir yere getirdi. Rakiplerimize yaklaşmış olduk. Bu da takıma büyük bir moral ve motivasyon kattı. İleriye daha umutla bakıyoruz. Hacettepe maçından sonra içeride Maraş maçına odaklanmaya çalışıyoruz. Hafta sonuna kadar da Maraş maçına iyi hazırlanıp o maçtan da 3 puan çıkarmak amacımız. Balıkçı Kenan’ın Pendik maçından önce takıma vermiş olduğu moral ve motivasyon yemeği de bize itici bir güç oldu. Yemekten sonra Tepecikspor’un çıkışı başladı. Biz de kendisini tesislerimizde ağırlamak istiyoruz. Bundan da büyük bir onur duyarız.” dedi.

Haber: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.