enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4455
EURO
34,7397
ALTIN
2.437,68
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Trakya’nın Şampiyonu Silivri’den Çıktı

Trakya’nın Şampiyonu Silivri’den Çıktı
25.08.2015
82
A+
A-

2007 yılında kurulan ve Silivri’ nin ılk Veteran Futbol Takımı olan Silivri Veteranlar önceki yıllarda Silivri Yoğurt Festivali adına düzenlenen veteranlar turnuvasının da ilk şampiyonu olmuştu.
Lüleburgaz Belediyesi’ nin  bu yıl açılışını gerçekleştirdiği olağanüstü güzellikteki spor tesislerinde yapılan çeyrek final, yarı final ve final maçları oldukça zevkli ve çekişmeli  karşılaşmalara sahne oldu.
Silivri Veteranlar ilk eleme maçında Sarayspor Masterler takımını farklı bir skorla yenerek  çeyrek final biletini rahat aldı. Daha sonra sırasıyla önce Çorlu CSAD Veteranları , yarı finalde ise üzücü bir olay yaşayan ve ligden çekilen B. Çekmece Veteranları  eleyerek finalde Tekirdağspor Veteranlar ile karşılaştı. Oldukça zorlu geçen final maçında ilk yarıyı 1-0 yenik kapayan Silivri Veteranlar ikinci yarıda maçı kazanmak adına her şeyi yaparak Atakan’ ın ayağından buldukları tek golle beraberliği sağlayarak maçı penaltılara taşımasını bildi. Seri penaltı atışlarını kullanan  Coşkun, Ayhan, Atakan, Ercan, Ümit, Birol ve Hüseyin Turan’ ın vuruşlarında tamamını gole çeviren temsilcimiz Kaleci Mustafa’ nın kurtardığı son penaltıdan sonra büyük bir sevinç yaşadı. 
Şampıyonluk kupasını Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısının elinden alan Silivri Veteranlar’ ın kaptanı Hüseyin Turan,  önce turnuva komitesine sonrasında ev sahipliğini üstlenen Lüleburgaz Belediye Başkanı’ na teşekkür etti. Daha sonra kazandıkları kupayla ilgili olarak da  “ Fazlasıyla hak ettiğimiz bir şampiyonluktu… Çok iyi maçlar oynadık eğer finalde kaybetseydik gerçekten çok yazık olurdu,” diye konuştu. 
Spor servisi olarak temsilcimiz Silivri Veteranlar’ a  oynayacakları maçlarda başarılar diliyoruz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.