enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4428
EURO
34,7579
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Turhan: ‘Elimizden geleni yapacağız’

Turhan: ‘Elimizden geleni yapacağız’
17.04.2017
122
A+
A-

B.Çekmece Tepecikspor Teknik Direktörü Armağan Turhan  3-2 kazandıkları Buca maçının ardından yaptığı açıklamada camiaya inandığı için görevi kabul ettiğini, ligde kalmak için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Turhan “Bu işin bitmediğini biz daha önce söyledik. Rakiplerimizin de birbirleriyle oynadıkları maçta berabere kalarak karşılıklı puan kaybetmeleriyle birlikte iş son iki maça kaldı. Biz kendi işimize bakıyoruz. Son iki maçı da kazanıp 38 puan  yapıp ondan sonra sonuçlara göre ligdeki yerimize bakacağız. Rakiplerimiz de zorluk derecesi yüksek maçlara çıkacaklar. Hiçbir maç oynanmadan belli olmaz. Buca’yı yenerek onları da yakınımıza çektik. Futbolcularımı kutluyorum. İnanılmaz bir kenetlenme içine girdiler. Son maça kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.” diye konuştu. B.Çekmece Tepecikspor’daki görevini futbolculara inandığı için kabul ettiğini ifade eden Turhan şöyle dedi “Bu futbolculara inandığım için geldim. Görevi kabul ettim. Herkes küme düşer gözüyle bakıyordu. İçimizdeki yöneticiler bile bu işin zor  olacağını söylüyordu. Ama benim çoğunu tanıdığım oyuncular, birlikte çalıştığım oyuncular olduğu ve Tepecik ambiansını da bildiğim için bu görevi kabul edip işe başladık. Elimizden geleni yapacağız. Son iki maçı kazanıp bekleyeceğiz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.