enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması Yapıldı

Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması Yapıldı
03.04.2017
126
A+
A-

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal Dağ Bisiklet Yarışları’nın ilk ayağı bu yıl Büyükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Salcano’nun desteği ile gerçekleşti.

 Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal Dağ Bisiklet Yarışları’nın ilk ayağı bu yıl Büyükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Salcano’nun desteği ile gerçekleşti.

Büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan Ulusal Dağ Bisikleti Yarışması Tepekent koruluğunda nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

147 BİSİKLETÇİ YARIŞTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükçekmece Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Büyükçekmece Bisiklet Kulübü ve Salcano işbirliğiyle düzenlenen ve Türkiye genelinde 147 sporcunun yarıştığı Ulusal Dağ Bisiklet Yarışması Büyükçekmecelilerden de yoğun ilgi gördü.

4 kilometrelik parkurda gerçekleşen yarışmaların sonunda Master 30’da Gökhan Uzuntaş, Master 40’ta Bora Tirki, Master 50’de Alp Reşat Çapa, Yıldız A’da Esat Ceylan, Yıldız B’de Eren Baki Doğan, Yıldız Bayanda Gülçin Arat, Genç Bayanda İrem Özdemir, Genç Erkeklerde Halil İbrahim Doğan, Büyük Bayanlarda Ayşe Çakır, Büyük Erkekte Onur Balkan rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

BAYRAK AKGÜL’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Dereceye giren bisikletçilerin madalyaları Salcano Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül, Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Açak, Federasyon Asbaşkanı ve Salcano Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Federasyon Başkanı Ünal Torun ve Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürü Namık Yüksel tarafından takdim edildi.

Namık Yüksel, katkılarından dolayı Salcano Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül’e teşekkür ederek, Büyükçekmece’de bulunan tarihi Mimarsinan Köprüsü’nün bir maketini hediye etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.