enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5959
EURO
34,8272
ALTIN
2.498,18
BIST
9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yaz Spor Okulu Ödülleri Dağıtıldı

Yaz Spor Okulu Ödülleri Dağıtıldı
01.09.2015
98
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi ‘2015 Yaz Spor Okulları Turnuvası’nın kazananları belli oldu.

Küçükçekmece Göl kenarında gerçekleştirilen ödül törenine Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, meclis üyeleri ve pek çok Küçükçekmeceli öğrenci ile aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından törende konuşan Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediyesi olarak sporu ve sporcuları her zaman desteklediklerini belirterek, “Burada başarılı olan gençlerimizi tebrik ediyorum. Geleceğe ne kadar güzel çocuklar yetiştirirsek dünyamız o kadar güzel olacak. Spor yapılarak geçirilmiş bir gün kazanılmış yarındır. Umarım buradaki bu başarıları ömür boyu sürer” dedi.

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise annelere ‘çocuklarınızla ne kadar övünseniz azdır’ diye seslenerek, ” Çocuklar yaz spor okulları sayesinde zararlı bağımlılıklardan uzak kalıyor. Buralardan dünya şampiyonları yetiştirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.
5.914 ÇOCUK YARARLANDI
Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları’ndan 2015 yılında, 31 tesiste 54 Eğitmen eşliğinde 5.914 öğrenci  yararlandı.

Törende, 21 branşta (futbol, futsal, yüzme, basketbol, voleybol, hentbol, badminton,  masa tenisi, tenis, oryantiring, karate, taekwondo, aikido, güreş, cimnastik, binicilik, kürek, geleneksel okçuluk, hemsball, bisiklet ve atletizm) başarılı olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

Ödül töreninde katılımcılar akrobasi gösterileriyle keyifli anlar yaşadı. Öğrencilerin hazırladığı karate ve geleneksel okçuluk gösterileri de ilgiyle izlendi. Başkan Karadeniz ve Kaymakam Kaya’nın geleneksel okçularla birlikte, ok atması da renkli görüntüler oluşturdu.

Yaz Spor 1 Yaz Spor 3 Yaz Spor 4 Yaz Spor 5 Yaz Spor 6 Yaz Spor

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.