enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5940
EURO
34,8484
ALTIN
2.496,68
BIST
9.646,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yeşil“Sporcularımıza Teşekkür Ediyorum”

Yeşil“Sporcularımıza Teşekkür Ediyorum”
22.08.2019
126
A+
A-

Kırklareli Erginspor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Gökhan Yeşil sporcularının sergilediği performansla ilgili açıklamada bulundu.

Ankara’da gerçeklen Gençler Avrupa Şampiyona Milli takım seçmelerinde istenilen sonuçları alamadıklarını ifade eden Gökhan Yeşil ancak buna rağmen sporcularının sergilediği performansın iyi olduğu belirtti. Açıklamasının devamında Başkan Yeşil şunları kaydetti: “Gençler Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçme Müsabakaları 19-20 Ağustos 2019 Ankara Keçiören Taha Akgül spor salonunda gerçekleşti 52kg da Duygu Kasırga, 55kg da Şevval Çakal kulübümüzü ve ilimizi temsil ettiler. Maalesef Duygu Kasırga yarı finalde altın vuruşla 5 maç sonunda veda etti. Şevval Çakal da çeyrek finalde yine maalesef altın vuruşla 4 maç sonunda veda etti. Gökhan Gizem Yeşil hocamıza ve sporcularımıza böyle üst düzey bir yarışmada bizleri ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyor Hocamızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: Arzu Dursun

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.