enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bakırköy Belediyesi, Bakırköylülerin Parmaklarının Ucunda

Bakırköy Belediyesi, Bakırköylülerin Parmaklarının Ucunda
27.11.2015
110
A+
A-

Bakırköy Belediyesi’nin Sosyal Belediyecilikte Bir İlk”  olarak başlattığı “Akıllı Cihaz Tanıtım Töreni” Bakırköylü muhtarlar ve halkın katılımıyla  Yeşilköy Muhtarlığı’nda yapıldı.

Tanıtım töreninde bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi:” Bakırköy Belediyesi olarak hizmetlerimiz bir parmağınızın ucu kadar yakın anlayışıyla bir ilk olarak teknolojik devrimi hayat geçirmeyi kendimize görev saydık. Bundan sonra Bakırköylüler; Belediye’ye gelmeden Bakırköy’deki muhtarlıklara ve Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’ne yerleştirilen akıllı cihazlarla imar durumu öğrenebilecek ve çıktısını alabilecek, Belediye ile ilgili vergilerini  ödeyebilecek ,Bakırköy Belediye Tiyatrolarındaki  oyunların biletleri satın alabilecek, çözüm masasına şikayet ve öneriler iletilebileceklerdir. Hızlı ve üretken çalışma sistemini kurmalıyız. Bakırköy Belediyesi olarak teknolojik alt yapı anlamında Türkiye’de ilk kez hayata geçirdiğimiz kent bilgi sistemi ve bilgi güvenliği sertifikasına; akıllı cihazları da ilave etmiş olduk. Teknolojik gelişmeleri Bakırköy’de hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu elektrik, su, telefon vb. faturalarının da akıllı cihazlardan ödenebilmesi için ilgili kurumlarla görüşme yaptıklarını sözlerine ekledi.

IMG_1358

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.