enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

E-TİCARET UZMANINDAN PARA KAZANMANIN PÜF NOKTALARI

E-TİCARET UZMANINDAN PARA KAZANMANIN PÜF NOKTALARI
26.10.2016
109
A+
A-

E-Ticaret danışmanı, eğitmen ve yazar Umut Ünlü, Küçükçekmeceli vatandaşlara internet üzerinden ticaret yaparak para kazanmanın püf noktalarını anlattı.

Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen söyleşide konuşan Ünlü, dünyanın kaderinin e-ticaret ve sosyal medya sayesinde değiştiğine dikkat çekerek, sosyal medyanın ticaret üzerindeki önemine değindi.

“TÜKETİCİ E-TİCARETİ TERCİH EDİYOR”

Günümüzde zamanın artık nakit para kadar değerli olduğuna değinen Umut Ünlü, e-ticaret sayesinde tüketicinin zaman harcamadan, yorulmadan, bir tıkla istedikleri ürünlere, büyük indirimlerle sahip olabildiklerini söyledi. Bu nedenle tüketicinin e-ticareti tercih ettiğini kaydeden Ünlü, güvenilirlik konusunda tereddüt yaşayanların, bir kez internetten alışveriş yaptıktan sonra güven kazandıklarını belirtti.

“E-TİCARET SAYESİNDE BÜTÜN DÜNYA SİZİN İŞYERİNİZ”

Sosyal medyada kendi işinin patronu olup para kazanan insanların örneklerini dinleyicilerle paylaşan Ünlü, “Kullanmadıkları eşyaları satanlar var. Hatta gidiyor komşusunun kullanmadığı eşyaları da satıyor ve para kazanıyor. Kereste, çanta, hurma satanlar var. Kredi kartıyla 12 taksitle satışlar yapılıyor. E-ticaret sayesinde bütün dünya sizin işyeriniz. Bu sosyal medyalardan yapılan satışlar ünlü markaları geçmiş durumda. İnsanların artık böyle bir şansı var. İnternet ortamında herkes eşit haklara sahip oluyor. Mesela sizin içinizden de bir milyoner çıkabilir” diye konuştu. Umut Ünlü söyleşi sonunda Küçükçekmeceli vatandaşların sorularını da yanıtladı. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.