enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5842
EURO
35,0317
ALTIN
2.460,71
BIST
9.890,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akrobatik Basketbol Şovu Heyecanlandırdı

Akrobatik Basketbol Şovu Heyecanlandırdı
26.10.2015
135
A+
A-

Spor Okulları Yaz Şöleni Yapıldı

Esenyurt Belediyesi Spor Okulları Yaz Dönemi düzenlenen şölen programı binlerce sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Yaz Spor Okulları Kapanış ve Kış Spor Okulları Açılış şölenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonu Rıza Kayaalp, spor kulüpleri ve binlerce sporcu aileleri ile katıldı.

Akrobatik Basketbol Şovu Heyecanlandırdı

Spor okulları şölen programında Akrobatik Basketbol Takımı Action Team tarafından gerçekleşen Akrobatik Basketbol şovu şölen programına damgasını vurdu. Basketbol şovuna Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Milletvekili Halis Dalkılıç’ta eşlik etti.

Esenyurt ’ta 65 bin kayıtlı sporcunun eğitim aldığı Spor Okulları Yaz Dönemi düzenlenen törenle sezon kapanışını yaptı.  Esenyurt Belediyesi tarafından gençlerin hayatına spor sevgisini aşılamak için hayata geçirilen ve binlerce öğrencinin profesyonel bir kadrodan eğitim aldığı Yaz Spor Okulları, kapanış programında Avrupa ve Dünya Şampiyonu milli oyuncuları ağırladı.

Esenyurt Belediyesi Spor Okullarında Türkiye genelinde Karate, Kung Fu, Atletizm, Güreş, Kick Boks, Çim Hokeyi, Wushu dalında başarı kazanan sporculara ödülleri ve madalyaları Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve protokol mensupları tarafından takdim edildi.

Altınyıldız Kapalı Spor Salonu ev sahipliğinde gerçekleşen programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’ da katıldı. Miniklerle yakından ilgilenen Kadıoğlu, öğrencilerin spor şovlarını izledi.  Yaz spor okullarının kapanışını gerçekleştiren Esenyurt Belediyesi, Kış Spor Okullarında açılışını da aynı gün gerçekleştirdi.  Program da Yaz Spor Okulunda 26 farklı branşta eğitim alan minikler izleyenlere görsel bir şov sundu.

“Çocuklarınızı spora teşvik edin”

Kapanış töreninde konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ailelere, öğrenci velilerine çocuklarını spora teşvik etmeleri için tavsiyelerde bulundu. Esenyurt Belediyesi Spor Okulları sporcularının başarı karnesi ve branşları hakkında bilgi veren Başkan Kadıoğlu, “ Spor okullarımız ile çocuklarımızı uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Burada velilerimize anne ve babalardan rica ediyorum. Çocuklarınızı belediyemizin spor okulları ve diğer kültürel eğitimlerine yönelik teşvik edin. Çünkü bu çocukları başta sizler ve biz kötü alışkanlıklardan korumak zorundayız. Gençlerimiz ve çocuklarımızı böyle çalışmalar ile geleceğe daha dinamik ve faydalı bireyler olarak yetiştirmek zorundayız. Spor okullarımızda başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Kadıoğlu ilçede faaliyet yürüten spor kulüplerine her yıl olduğu gibi bu yılda malzeme ve maddi yardımını yineleyerek kulüplere 480 bin TL’LİK destek sundu.

MİNİK GÜREŞÇİLER, AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONUNU DEVİRDİ

Avrupa ve Dünya Şampiyonu  Güreşçi Rıza Kayalap’i, minik güreşçiler devirdi.

Program kapsamında miniklerle bir araya gelen  Avrupa ve Dünya Şampiyonu Yozgatlı Rıza Kayaalp, miniklerle yaptığı mini güreşte yere yıkıldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.