enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1825
EURO
34,9787
ALTIN
2.507,62
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ALDÖKÜM’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK

ALDÖKÜM’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK
30.04.2024
48
A+
A-

İnci Aydar Engelsiz Yaşam Platformu ve Aldöküm Sahibi Hayri Efe’nin işbirliğiyle Türkiye’de bir ilk Silivri de gerçekleşti .

Otizmli ve Engelli Gençleri topluma kazandırmak için mücadele eden İnci Aydar Engelsiz Yaşam Platformu , Selimpaşa’da faaliyet gösteren Aldöküm adlı fabrikanın sahibi Hayri Efe ile işbirliği yaparak Otizmli Seyid Kaan Örge adlı genci topluma kazandırma adına , Aldöküm’de kalite kontrol bölümünde işe başlatarak ilk adımı attılar .
Otizmli Kaan’ın Aldöküm’de işe başlamasının ardından bir yıl geçmesinden sonra , Otizmin genel özelliklerinden biri olan ayrıntılara daha dikkat etmeleri çalıştığı departman da avantaj sağladı . Otizmliler diğer bireylere göre çok daha detaycı ve dikkatli olduklarından, kalite kontrol alanında Kaan çok başarılı oldu . Bunun üzerine Aldöküm Firmasının sahibi Hayri Efe , Seyid Kaan Örge dışında iki Otizmli genci daha Aldöküm Kalite Kontrol departmanında çalıştırmak için talepte bulundu .
İNCİ AYDAR ENGELSİZ YAŞAM PLATFORMUNDAN SİLİVRİLERE DAVET
Türkiye de bir ilki gerçekleştirmenin gururu ile Seyid Kaan Örge’nin bir yıllık hikayesinin paylaşılacağı programa İnci Aydar Engelsiz Yaşam Platformu Sözcüsü Can Dağaşan sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tüm Silivrilileri bu başarı hikayesinin programına davet etti . Dağaşan’ın paylaşımı şöyle :
Kaanımız ın Aldöküm de 1.yılını kutladık… Aslında bu sıradan bir fotoğraf değil.. Kaan 1 yıldır Al döküm kalite kontrol bölümünde başarı ile çalışıyor.. Otizm de ayrıntılara olan ilgi bu departman da dezavantaj değil avantaja dönüştü.. Bu başarının mimarı Kaan ve fabrika sahibi Hayrı Efe Abimiz.. Bu başarı hikayesini dinlemek ve onları alkışlamak için
Sizleri 11 Mayıs 2024 Cumartesi saat 15:00 de Önder yılmaz sahnesinde “Engelleri Aşanlar” Programına davet ediyorum.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.