enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Aşk Nerede? 25 Eylül’de Sinemalarda!

“HER PRENS BEYAZ ATLI DEĞİLDİR!”

Aşk Nerede? 25 Eylül’de Sinemalarda!
13.09.2015
107
A+
A-

Aşkı arayanlar ve özleyenler için sımsıcak, buram buram aşk kokan sezonun ilk romantik komedi filmi “Aşk Nerede?” 25 Eylül’de beyazperdede! Başrolde BKM Çok Güzel Hareketler’den Ayça Erturan’ın yer aldığı, senaristliğini ve yönetmenliğini Vay Başıma Gelenler! film serilerinden tanıdığımız Semra Dündar’ın yaptığı romantik-komedi tarzındaki film, UİP dağıtımıyla bayram haftası vizyona girecek. Filmin yapımcılığını ise daha önce yine “Vay Başıma Gelenler” film serisinin sahibi olan Kült Film, Kemal Öğün üstleniyor.

“Her Prens Beyaz Atlı Değildir!”

Film; evlenme çağına çoktan gelmiş, ancak hala kendisine uygun bir koca bulamamış olan, “aşkı” ve “doğru erkeği”, günümüzdeki pek çok genç kadın gibi, kafasındaki “zengin, kariyerli, yakışıklı…” gibi uzayıp giden bir listeyle, karşısına çıkan “yanlış erkek” lerde arayan “kariyerli bir genç kadın”la, “yakışıklı bir taksi şoförü” arasındaki sürpriz ve imkansız bir aşkı anlatıyor.

Yeşilçam’dan bu yana tamamı Antalya’nın merkezinde çekilen ilk film olma özelliği taşıyan Aşk Nerede?, Kaleiçi, Lara, Düden Şelalesi gibi romantik mekanlarda ve şehrin kalbinde çekilerek, Antalya’nın doğal güzelliklerini seyirciyle “bayramda” buluşturmaya hazırlanıyor!

“Aşk sahneleri sanki gerçek gibi…”

Fragmanı, yayınlandığı günden bu yana sosyal paylaşım sitelerinde oldukça ilgi gören ve sıkça paylaşılan filmde, başroldeki BKM oyuncusu Ayça Erturan’a, Best Model’ın tescilli erkeklerinden yakışıklı oyuncu Faik Ergin eşlik ediyor. İkili arasındaki uyuma dikkat çeken yönetmen, doğal ve gerçekçi aşk ve öpüşme sahneleri ile seyirciye 113 dakika boyunca aşk ve duygu seli vaad ediyor ve “filmi izlerken, gülerken ağlayacağınıza, bol bol gözyaşı dökeceğinize emin olun ve mendillerinizi hazırlayın” diyor… Ayrıca filmin fragmanından da anlaşıldığı üzere, Ayça Erturan’ın başarılı performansı, “Çok Güzel Hareketler” deki üstün performansını aratmayacak nitelikte…

Filmin diğer oyuncu kadrosu ise Eylül Öztürk, Oya Aydoğan, Kadir Çöpdemir, Doğancan Özadlı, Mustafa şen, Leyla Üner Ermaya, Selahattin Taşdöğen, Kemal Öğün ve Gönül Dostu Şener gibi hem genç hem de tecrübeli isimlerden oluşuyor.

Yepyeni Bir Kadın Kahraman: BİRİCİK

“Evimizin kızı, bizden biri olan Ayça’yı seyirci çok sevecek…”

Aşk Nerede, sinemaseverlere, eğlence ve romantizmi, aşk ve komediyi, gözyaşı ve kahkahayı birlikte yaşatmak konusunda iddialı bir film… Semra Dündar, aşka ve ilişkilere bir kadın senarist-yönetmenin penceresinden bakıyor ve  “Fragmandan da anlaşılacağı gibi erkekler de çok eğlenecek ve kendilerinden çok şey bulacak bu filmde elbette ama ben bu filmi hemcinslerim için yazdım aslında… Pek çoğumuz, yaşadığımız acı tecrübelerle ilişkiler ve aşk konusunda deneyim kazanıyoruz. Bu film, kadın-erkek ilişkilerini anlamak ve doğru erkeği bulmak, “gerçek” aşkı bulmak konusunda birçok fikir veriyor. Filmde özellikle de “aşk nerede?” sorusunu soran tüm kadınların, genç kızların, kendilerinden çok şey bulacağını ve içimizden biri olan kadın kahramanımız Biricik’le özdeşleşerek kafalarındaki birçok soru işaretine yanıt bulacağını garanti ediyorum” diyor.

En Güzel Aşk Şarkıları Bu Filmde…

Bu romantik “aşk” filminde, Sezen Aksu, Yaşar, Yusuf Güney gibi birçok ünlü isim de şarkıları ile filme ayrı bir renk katıyor. Minik Serçe’nin “Sızı” adlı şarkısı filmin fragmanında da yer alarak şimdiden büyük beğeni topladı ve sinemaseverlerden tam not aldı.

 

Youtube Fragman Linki: https://www.youtube.com/watch?v=cnDoZz03edY

facebook/askneredefilm            instagram/asknerede       twitter/askneredefilm

AskNerede_Poster_Final (1) papagan3 vlcsnap-2015-08-18-10h08m33s110 vlcsnap-2015-08-26-22h16m47s248 vlcsnap-2015-08-26-22h20m29s197 vlcsnap-2015-08-26-22h21m34s91

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.