enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bahçelievler’in 23 Nisan Başkanı Beren Yavuz: Kentsel dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarımız artarak devam edecek..

Bahçelievler’in 23 Nisan Başkanı Beren Yavuz: Kentsel dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarımız artarak devam edecek..
25.04.2023
49
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bahçelievler Belediye Başkanlığına gelen Behiye Dr. Nevhiz Işıl İlkokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ı makamında ziyaret etti.

Belediye başkanlık binasına okul müdürü Abdulvahap Ateş, müdür yardımcısı Tuğba Özdemir, sınıf öğretmenleri Hilal Bekoğlu, okul arkadaşları Ayşe Selin Kırca, Meryem Mamadova ve Şevket Recep Akça ile birlikte gelerek başkanlık makamını devralan 3. sınıf öğrencisi Beren Yavuz, belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

Kentsel dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarımız artarak devam edecek

23 Nisan Başkanı Beren Yavuz, Bahçelievler’deki tüm okul tuvaletlerinin temizliğini üstlendikleri için başkan Bahadır’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizlersiniz” diyerek genç nesillerin önemini vurgulayan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olan çocuklarımızı daha güvenli, daha temiz ve hijyenik okullarda eğitim görmesi için bu projeyi aksatmadan sürdüreceğiz. Ayrıca ülkemizi derinden sarsan depremlerin ardından ilçemizdeki vatandaşları kentsel dönüşüme yönlendirecek çalışmalara hız vereceğiz. Devam eden geri dönüşüm projelerini destekleyerek okullarda “iklim krizi” “sıfır atık” ve “doğaya saygı” konulu eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Çocuklara yönelik tiyatro gösterilerini aksatmadan devam ettireceğiz” dedi.

Belediye Başkanlığı makamını, 3. Sınıf öğrencisi Beren Yavuz ve okul arkadaşlarına devreden Dr. Hakan Bahadır da; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yani sizlerin bayramı. Bugün sembolik olarak oturduğunuz bu koltuklarda, yarın ülkemize hizmet etmek için oturacaksınız. Sizlerin şahsında, Ülkemiz ve tüm Dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Diğer yandan, öğrenci, öğretmen ve velilerle bir süre sohbet eden Başkan Bahadır, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.