enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞAKŞEHİR’İN GİRİŞİMCİ KADINLARI SERTİFİKALARINI ALDI

BAŞAKŞEHİR’İN GİRİŞİMCİ KADINLARI SERTİFİKALARINI ALDI
09.12.2022
58
A+
A-

Başakşehir Belediyesi, kadınların iş gücünde daha aktif bir rol üstlenmesi adına hayata geçirilen Girişimci Kadın Akademisi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Kursiyerlere sertifikalarını veren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Girişimci kadınlarımızla birlikte yeni başarı hikâyeleri yazacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Başakşehir Belediyesi, toplumun her kesimine yönelik eğitim modelleriyle ilçe sakinlerinin hayatına değer katıyor. Başakşehirli kadınlara yönelik hayata geçirilen eğitim ve istihdam odaklı projelerden biri olan Girişimci Kadın Akademisi’nde sertifika töreni heyecanı yaşandı. Başakşehirli kadınlara özel başlatılan akademinin kursiyerlerine sertifikalarını Başkan Yasin Kartoğlu verdi.

Başakşehir’de kadınlara pozitif ayrımcılık

Başakşehirli kadınlarla birlikte yeni başarı hikâyeleri yazacaklarını belirten Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Hayalleri bizimle kesişen ve hayallerine ulaşma adına akademimize katılan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Başakşehir Belediyesi olarak farklı eğitim modellerimiz ile Başakşehirlilerin hayatına değer katıyoruz. Özellikle Başakşehirli kadınlarımıza bu noktada pozitif ayrımcılık yapmak için büyük gayret gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

“Yeni başarı hikâyeleri yazacağız”

Kadınların iş hayatında daha fazla yer almalarını istediklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Hatta istemenin de ötesinde girişimci kadınlarımızla birlikte yeni başarı hikâyeleri yazacağımıza yürekten inanıyorum. Bugüne kadar yüzlerce komşumuz başardı ve hepsine yakından tanık olduk.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.