enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4270
EURO
34,6854
ALTIN
2.428,00
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞAKŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KARTOĞLU’NA ANLAMLI HEDİYE

BAŞAKŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KARTOĞLU’NA ANLAMLI HEDİYE
30.12.2022
52
A+
A-

Gençlerle arasında sınırsız bir sevgi olan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Hacı Şöhret Demiröz Fen Lisesi öğrencileriyle buluştu. Başakşehir’in ilk fen lisesinin öğrencileri, Başkan Kartoğlu adına memleketi Malatya’da 10 fidan bağışı yaptı. Kartoğlu, anlamlı hediye için öğrencilere teşekkür etti. 

“Gençlerle Birlikte Daha Güçlü” söyleşileri ile her hafta okullara konuk olan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, ilçenin ilk fen lisesi Hacı Şöhret Demiröz Fen Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Hem soruları yanıtlayan hem de hayat tavsiyelerinde bulunan Başkan Kartoğlu, Başakşehir’de devam eden projeleri ve gelecek hedeflerini öğrencilerle paylaştı.

Başkan Kartoğlu adına 10 fidan bağışı yaptılar

Hacı Şöhret Demiröz Fen Lisesi öğrencileri, çevre ve yeşil alan yatırımlarıyla Başakşehir’i İstanbul’un en yeşil ilçelerinden biri haline getiren Başkan Kartoğlu’na anlamlı bir sürpriz yaptı. Öğrenciler, Başkan Kartoğlu adına Malatya’da dikilmek üzere 10 fidan bağışı yaptı.  Kartoğlu, anlamlı hediye için öğrencilere teşekkür etti.

“Sanal laboratuvara öğrencileri bekliyoruz”

Başakşehir Living Lab’de öğrenciler için özel olarak oluşturulan sanal laboratuvardan bahseden Başkan Yasin Kartoğlu, “Bizim, Başakşehir Living Lab’de bir eğitim projemiz var. Metaverse artık hayatımızın bir gerçeği. Living Lab’de VR gözlüklerle bir laboratuvar sistemi geliştirildi. Hiçbir materyal almadan, hiçbir alet kullanmadan laboratuvarda yapılabilecek her şeyi VR gözlüklerle yapabiliyorsunuz. Özellikle bu konuda meraklı arkadaşları Living Lab’e bekliyoruz.” diye konuştu.

“Türkiye’nin ilk NFT sergi salonu Başakşehir’de”

Türkiye’nin ilk NFT sergi salonunun Başakşehir’de olduğunu ve mutlaka görülmesi gerektiğini belirten Başkan Kartoğlu, “Başakşehir Belediyesi, sadece belediye hizmeti vermiyor. Belediye binasının alt katında kültür sanat merkezi var. Hatta Türkiye’nin ilk NFT galerisi orada. Aynı zamanda yanında da sergi salonu var. Mutlaka gelip, görmelisiniz. Bunun haricinde Başakşehir Belediyesi olarak bizim birçok imkânımız var. Özellikle Başakşehirli uygulamasıyla beraber diğer fırsatlardan da haberdar olabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.