enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün: Yeri doldurulmaz, muhteşem bir insanı kaybettik

Başkan Akgün: Yeri doldurulmaz, muhteşem bir insanı kaybettik
A+
A-

85 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta sanatçısı, Cüneyt Arkın son yolculuğuna uğurlandı.

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın’ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesinin ardından haberi alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Cüneyt Arkın’ın ailesini bir an olsun yalnız bırakmadı.

‘’Çok kıymetli bir kişiyi kaybettik’’

Usta sanatçı Cüneyt Arkın ile uzun yıllardır çok iyi bir ağabey kardeş ilişkisi kuran Başkan Akgün, sanatçının ölüm haberinin ardından Arkın ailesini acısına ortak oldu. Dr. Hasan Akgün, Arkın‘ın ailesini cenaze töreninde de yalnız bırakmadı. Sanatçı için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Buradaki törenin ardından Arkın son yolcuğuna uğurlanmak üzere Teşvikiye Camii’ne getirildi. Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sanatçının naşı Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.

“Çok güzel günlerimiz geçti

Başkan Akgün duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Millet olarak çok üzgünüz. Başımız sağ olsun. Türk sinemasının devi, imparator Cüneyt Arkın’ı kaybettik. 1985 yılından bu yana ailemizin büyüğü, benim ağabeyim her zaman her yerde çok güzel günlerimiz geçti. Birlikteliğimiz çok samimiydi. Tüm aileye sevenlerine başsağlığı diliyorum. Onu tüm Türkiye yurtdışı seviyordu. Çok kıymetli bir kişiyi kaybettik. Muhteşem bir insandı. Yeri doldurulamaz. Umarım genç nesillerden çok Cüneyt Arkın’lar çıksın.”

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.