enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5535
EURO
34,9719
ALTIN
2.448,51
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN KEMAL BOZKURT’TAN SELİMPAŞA ‘ LI KARAGÜLLE’YE ÖVGÜ

BAŞKAN KEMAL BOZKURT’TAN SELİMPAŞA ‘ LI KARAGÜLLE’YE ÖVGÜ
27.12.2021
195
A+
A-

Selimpaşa’nın yetiştirdi değerlerden Prof. Dr. Müfit Zeki KARAGÜLLE’ye Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt’tan büyük övgü.

Esenyurt Belediyesine ait Saadetdere ve Kıraç’ta bulunan Termal ve Kür Tedavi Sosyal Merkezi’ndeki yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Bozkurt , sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulundu :
Saadetdere ve Kıraç’ta bulunan Termal Kür ve Tedavi Merkezlerimizde gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmalarını, ülkemizde ve dünyada termal su tedavileri alanında uzman isimlerden olan Prof. Dr. Müfit Zeki Karagülle Hocamız ve Başkan Yardımcımız Ali Susuz ile birlikte yerinde inceledik. Ülkemizin termal su kaynağı açısından önemli bir değeri olan merkezlerimiz tamamlandığında, vatandaşlarımızın sağlığı için daha işlevsel mekanlar haline gelecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.