enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4491
EURO
34,7379
ALTIN
2.437,04
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Kerimoğlu’ndan Görme Engellilere Beyaz Baston

Başkan Kerimoğlu’ndan Görme Engellilere Beyaz Baston
21.10.2015
108
A+
A-

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu , Dünya Beyaz Baston Günü  münasebetiyle ziyaret ettiği GÖZDER(Görme Özürlüler  Derneği)’in Zuhuratbaba Mahallesi’ndeki genel merkezinde görme engellilere beyaz baston hediye etti.

 

Başkan Kerimoğlu, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Bakırköy Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize, büyüklerimize pozitif  ayrımcılık yapıyoruz. GÖZDER ve diğer engelli derneklerimize belediyemizin elimizden geldiğince tüm olanaklarını sunmak bizi mutlu ediyor. Onların yüzlerinde bir gülücük görmek bizim en büyük amacımız. Engellilere yönelik ulaşım ve yemek  imkanları başta olmak üzere desteğimiz sürecek. Ayrıca İstanbul’da ilk ve tek belediye sesli kütüphanesi de görme engelli kardeşlerimizin hizmetinde olmaya devam ediyor. Buradan yararlanmaya İstanbul’umuzdaki tüm görme engellileri davet ediyorum.”

 

BAŞKAN KERİMOĞLU’NDAN MEMLEKET İSTERİM

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu daha sonra GÖZDER’in kayıt stüdyosuna geçerek Cumhuriyet döneminin en önemli şairlerinden Diyarbakırlı, Cahit Sıtkı Tarancı’nın(1910-1956) “Memleket İsterim” şiirini seslendirdi.

 

Başkan Kerimoğlu fırsat buldukça görme engelliler için şiir ve roman okumaya devam edeceğini söyledi.

 

Öte yandan GÖZDER Başkanı Ali Varlık da yönetim kurulu ve engelliler adına  , Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na derneğe katkılarından dolayı teşekkür belgesi sundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.