enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylik Pazarı Yenilendi

Beylik Pazarı Yenilendi
20.02.2016
120
A+
A-

Haftada iki kez binlerce vatandaşı ağırlayan ve modern bir kapalı pazar alanı olan Beylik Pazarı, revize edilen birçok noktası ve yeni oluşturulan mekanlarıyla Beylikdüzü’ne yakışır şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Beylikdüzü Belediyesi iştiraklerinden BEYAŞ A.Ş. işletmesinde olan pazar alanına Çarşamba ve Pazar günleri haricinde, Cumartesi günleri de organik pazar kuruluyor. Sirkülasyonu çok olan pazara 128 kamera yerleştirilerek 7 gün 24 saat esnaf ve vatandaşların güvenliği kontrol altında tutuluyor. Alanda tedbir amaçlı atıl kalan noktalar da kapatıldı. Ayrıca tuvaletler, merdivenler ve korkuluklar yenilendi yöre evleri, servis bekleme durağı yeni oluşturuldu, tuvaletlere ulaşımı kolaylaştırmak için asansör konuldu.

 

Kabinler, Durak, Yöre Evleri ve Asansör Ziyaretçilerin Kullanımına Hazır

 

Pazarların kurulduğu günlerde ilçe içerisinde onlarca noktadan araçlarla ulaşımı sağlanan vatandaşlar için geniş ölçülerde bekleme durağı inşa edildi. Etrafı camla kaplanmış olan durak içerisinde vatandaşların dinlenmesi için banklar da mevcut. Vatandaşlar pazarı oluşturan koridorların tam orta kısmında bulunan aynalı, temiz ve bakımlı deneme kabinlerinde aldıkları kıyafetleri deneme fırsatı bulabiliyor. Yine aynı noktaya asansör konularak tuvalete ulaşımda kolaylık sağlanıyor. Ayrıca korkuluklar, basamak mermerleri yenilenen merdivenler ile ışıklandırma alanlarında birçok düzenleme yapıldı. Pazar koridorlarında bulunan atıklardan dolayı tıkanan mazgallar temizlenerek, oluşacak su baskınları ve kötü kokuların da önüne geçildi. Açık otopark kısmında bulunan, günlük yiyeceklerin satılacağı 30 adet yöre evi de vatandaşların alışveriş arasında soluklanıp, dinlenmesi için pazar alanına yeni kazandırıldı.

 

1000 Araçlık Otopark Misafirlerini Ağırlıyor

 

Yenilenen yüzüyle modern pazar alanında 350 adet açık, 650 adet kapalı olmak üzere toplamda 1000 araçlık otopark vatandaşın kullanımına sunulmuş durumda. Taze yiyecekler ve uygun fiyatlı alışveriş için pazara gelen vatandaşlar, anonsların yapıldığı hoparlörlerden gelen klasik müzik sesiyle keyifli dakikalar geçiriyor. İki personelle gün boyunca temizliği sağlanan pazar alanında kadın, erkek ve engelli tuvaletleri, bebek bakım odası ve mescit de hazır bulunuyor.

Pazar Alanı (1) Pazar Alanı (2) Pazar Alanı (3) Pazar Alanı (4) Pazar Alanı (5) Pazar Alanı (7) Pazar Alanı (8) Pazar Alanı (9) Pazar Alanı (10)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.