enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6905
EURO
34,8057
ALTIN
2.506,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 6 AYRI NOKTADA AŞURE DAĞITTI

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 6 AYRI NOKTADA AŞURE DAĞITTI
13.08.2022
87
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle ilçenin 6 farklı noktasında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.  Aşure dağıtımına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bolluk ve bereketin simgesi olan aşurelerimizi komşularımızla paylaştık. Dayanışma ve yardımlaşmanın verdiği güçle Beylikdüzü’nde bir arada olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Muharrem ayında geleneksel hale gelen aşure dağıtımını bu yıl da gerçekleştirdi. İlçe sakinlerinin meydan, pazar alanı ve cami gibi yoğun olarak kullandığı alanlarda gün boyunca toplamda 15 bin kişilik aşure dağıtıldı. Aşure ikramları; Fatih Sultan Mehmet Cami, Beylikdüzü Metrobüs Meydanı, Migros metrobüs durağı, Gürpınar Cuma Pazarı, Kavaklı Mahallesi Merkez Cami ve Yakuplu Mahallesi Evlat Cami olmak üzere 6 farklı noktada gerçekleşti.

 

Çalık: Bir arada olmaya devam edeceğiz

Beylikdüzü Kavaklı Merkez Cami’de gerçekleşen dağıtıma katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Muharrem ayında geleneksel hale getirdiğimiz aşure dağıtımında bolluk ve bereketin simgesi olan aşurelerimizi komşularımızla paylaştık. Dayanışma ve yardımlaşmanın verdiği güçle Beylikdüzü’nde bir arada olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha yapılan tüm ibadetlerin kabul olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.